Пряка линия: Гост Александър ( SkinHead)

Пряка линия: Гост Александър ( 	SkinHead)
Поредното интервю от "пряка линия" не е цензурирано, нито редактирано с цел да позволи на нашия гост да разгърне своята истинска същност, която е малко по-различна от тази на всички интервюирани до момента. Ще разбере сами, защо ...
01. Като за начало представете се пред многобройните фенове на най-великият футболен отбор за всички времена AC MILAN 1899
->Kазвам се Александър и съм на 19 години, и съм от София. Завършил съм ПГ по ПСТТ в София и в момента се мъча да си взема матура, и държавния изпит. Интересувам се само и единственно от футбол, ако може да има мачове нон-стоп и те да са само гостувания ще е най-добре (аххахахаххах).
02. От кога сте фен на Милан и как по-точно станахте такъв?
->През 2001 година бях нагости при майками и леля ми в Италия, и те решиха да ме заведът на мач на техния любим, и в последтвие, и мой, любим отбор МИЛАН. Тогава бях 10-11 години и бях тотално заразен от феновете в Curva Sud, и страхотния мач, че от тогава не изпускам мач на любимия отбор било то по телевизията или на стадиона.
03. Кой ви е любимият играч от Милан
->Единственния и неповторим Филипо Индзаги. Може да не е юноша на милан и да не е играл цял живот в Милан както Малдини, но, ако не го бяхме взели сега нямаше да сме 7 кратни европейски шампиони.Спомнете си 1/4-финалния мач за Шампионската лига през 2003 година. Ако небеше Пипо нямаше да вземеме така желаната Шампионска лига
04. Какво мислите за трансферната политика която практикуват управниците на отбора през последните години?
->Твърдо съм против тази политика която води клубът!!!
05. Бихте ли се съгласили звездата на отбора Рикардо Кака` да напусне срещу подобаваща сума, с която биха се закупили 4,5 качествени играчи ?
->Нямам мнение по въпроса. За това има ръководство на което се плаща за да взима адекватни решения.
06. На коя групировка свързана с Милан сте фен?
->На бившата Fossa Dei Leone, но от тези който съществуват все още симпатизирам на Guerreri Ultras и Commando Tigres, знам и съм чувал че и двете групировки са крайно десни и са можеби единственни в Curva Sud
07. Какво ви е мнението за A.C.A.B.? Подръжник ли сте?
->Напълно подкрепям хората подръжници на A.C.A.B. .Неможе като отиваш на мач и некой си Ушеф който има проблеми в семейството и работата си, да си изкарва ядът и да си избива комплексите върху нас футболните привърженици.
08. Какво мислите за президента на отбора и премиер на Италия, Силвио Берлускони?
->Нямам мнение. Не обичам да коментирам хора който се занимават с политика, било то и президент, собственик и прочие.
09. Фен ли сте на пиротехническите хореографии по време на мачовете?
->Естественно, че Да. Трябва да има повече пиротехнически изделия по трибуните било то факли, димки, бомби или други самоделни вещества. Сега някой ще ме критикуват за бомбите, но това са моите виждания за ефектност по трибуните, .както се казва в една поговорка "Ако те е страх от мечки не ходи в гората", така и на стадионите, ако те е страх от бомби, факли или димки, НЕ ХОДИ НА СТАДИОНИТЕ. Никой не те кара на сила да ходиш в сектора с ФАНАТИЦИТЕ на отбора. В този сектор нямат място деца, жени и философи който само седят и чоплят семки, и с нищо не допринасят към атмосверата по трибуната
10. Случвало ли ви се е да преспите в арест след или преди мач и по какъв повод?
->Да доста често ми се случва да бъда задържан преди, по-време и след мач. Поводите са били винаги различни, я счупена седалка и запалена факла или димка, или за цветуща реплика към чичо Ушеф(който в момента чете). Да ви кажа никак не е приятно да преспите 24 часа в ареста, като преди това са те удряли с палките в бъбреците, след което в резултат на месец да уринираш кръв. Него пожелавам на никой това което съм преживал, както и не съжалявам за това което съм направил.
11. Какво правите в свободноте си време и с какво се занимавате?
->В свободното си време прекарвам в Интернет пространството, гледам много филми излизам с приятели на по биричка и карам на брат ми скутера.
12. На коя партия симпатизарате?
-> Не симпатизирам на никой, точно обратното МРАЗЯ ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ!!! Крайно десен съм и немисля че трябва да месиме политиката в футбола особено по трибуните. Както правят феновете на Ливорно който са крайно леви.
13. Ако бяхте на мястото на Берлускони или Галиани, какво бихте направил за Милан?
->Не се сещам в момента какво бих направил.
14. Каква музика слушате?
->Нямам определен тип музика
15. Осъждан ли сте за футболно хулиганство?
->Все още не съм стигнал тази фаза (ахахахах).
16. Участвали ли сте в ръкопашен бой ек на ек със служител на Полицията и ако сте, кой е надделял?
->Все още не, но съм хвърлял седалки по тях.
17. На кой отбор в България сте поддръжник?
-> Мисля да го запазя в тайна. Мисля че повечето се досещат защо.
18. Кои мачове на Милан са оставили най-трайна емоционална следа в съзнанието Ви?
-> Най емоционален е мача с Ливърпул през 2005г. за един миг си на седмото небе, а след това не можеш да се осъзнаеш какво се е случило.
19. Кои са най-незабравимите мачове, на които сте присъствал?
-> 21.10.2001: Интер 2-4 МИЛАН както и 29.10.2005: Милан 3:1 Ювентус
20. На какво се дължеше кризата през изминалият сезон?
->Безброй контузии и липсата на лидер и класен резервен нападател
21. Вярвате ли, че завръщането на Шева в отбора е възможно?

->Незнам, вече какво ли не се изписа по вестниците и спортните сайтове.
22. Какво е мнението ви за расизма по футболните стадиони?
->Въздух, бира и расизъм, здрав и бодър организъм.
23. Какво мислите за Българският сайт на най-великият клубен отбор в света AC MILAN 1899 и какво бихте пожелали на останалите потребители?
->Страхотен сайт на един наистина ВЕЛИК КЛУБ като МИЛАН. Пожелавам на много успехи на създателя и всички останали потребители в форума и сайта. Нека догодина да триумфираме със Скудетото и Купата

19.07.2008
Интервюто проведе Илиян Стоилов