Пиоли : Можехме да се справим по-добре

Пиоли : Можехме да се справим по-добре

Стефано Пиоли говори след катастрофалната загуба в Дерби делла Мадонина с 1:5 от Интер

За разликата с Интер

"Днес нещата се получиха по този начин, можехме да се справим по-добре, ще работим, за да разберем ситуациите, в които бяхме неефективни. Нормално е в началото на сезона, особено след като се направиха толкова много промени. Последните 15 минути трябва да бъдат прегледани и анализирани внимателно, но бих взел първите 70 минути. "

За първия гол и възможния фаул

"Не искам да коментирам, реферът взе своето решение. Интер спечели, защото вярваха в победата повече от нас. Допуснахме грешки, въпреки че направихме добра игра, те изиграха умно ситуациите, които създадоха. Нормално е винаги да говорим за подхода ни към начовете, но в първите 4 минути владеехме изцяло топката.”

За бавните разигравания и контраатаките на Интер

"Те са компактен отбор, изчакваха ни. Мачът се разви така, както те искаха, имахме своите възможности, но не бяхме ефективни и точни при 2:1. Можем да играем и по-добре, имаме нужда от скорост, създадохме някои ситуации, но беше трудно да създадем числено превъзходство.”

С по-добра резервна скамейка ли разполага Интер

"Направих няколко смени, но веднага получихме дузпа. Не е лесно да влезеш в игра, когато останалата част от отбора е уморена. Те са силни, но ние също, убеден съм, че можем да се борим за Скудетото, искахме друг резултат, но това не отнема нищо от моите играчи и дълбочината на състава. Много са новите футболисти и те трябва да разберат италианския футбол, ще се опитаме да го направим възможно най-бързо.”

За предстоящия мач от Шампионската Лига

"Ще анализираме негативните неща и ще се справим по-добре във вторник, няма да имаме проблеми от психологическа гледна точка. Получи се зле, много съжаляваме за феновете, но ние сме зрели хора и още утре сутрин ще мислим кал да се справим по-добре.”

16.09.2024
nikossf