Милан представи Leyu Sports и Sekabet за свои официални партньори

Милан представи Leyu Sports и Sekabet за свои официални партньори

Leyu Sports и Милан подписаха договор, с който компанията за залагания се превръща в официален партньор на клуба в Азия. Компанията за спортни развлечения е основана през 2008г и е базирана в Азия, подчерта намерението си да постави анагажираността на феновете в основата на това партньорство. Бетинг операторът ще работи с Милан за създаване на разнообразно спортно съдържание, помагайки по този начин на „росонерите“ да увеличат присъствието си на разрастващия се азиатски пазар.

Милан и Секабет имат удоволствието да обявят ново партньорство, според което онлайн платформата става официален регионален партньор на „росонерите“ в Турция.

Това ново партньорство между лидери в своите области открива пред Милан чудесна възможност да увеличи присъствието си в Турция, страна, в която червено-черните имат голям брой привърженици . В същото време сътрудничеството ще позволи на Секабет да расте на турския пазар.

Партньорстовот ще стартира с мултиплатформена промоционална кампания, която съвпада с началото на сезон 2023/24. Потребителите на Секабет в Турция вече ще могат да се ангажират по-силно с клуба, като ще имат възможността да спечелят награди, да се насладят на ексклузивно съдържание и да участват в изживявания, които не могат да се купят с пари.

Майкъл Оетл, търговски директор на Милан, каза: „Радваме се да поставим началото на това сътрудничество в Турция и да приветстваме Секабет в нашето семейство от регионални партньори. Това ново партньорство ни дава фантастична възможност да създадем нови начини да ангажираме нашите привърженици в страна с над 15 милиона страстни фенове на росонерите чрез изключително съдържание и преживявания."

Андреас Цимерман, главен изпълнителен директор на Секабет, коментира: „Футболът е нещо повече от спорт, той е начин на живот за милиони фенове. Нашето партньорство с Милан, клуб със знаменита история и уникални тифози, е отражение на нашата отдаденост и подчертава нашия ангажимент да предоставим несравними изживявания за феновете по целия свят.“

14.09.2023
nikossf