Малцина бяхме тези, които вярвахме в твоите способности. Искрено се надявам в края на сезона да донесеш трофей във витрината на клуба и да прибавиш първи златен медал в своята лична колекция.

Коломбо щеше да докосне топката точно два пъти.Casciavit написа: ↑08 дек 2021, 00:18Пичове, животът продължава. Интер отпаднаха два пъти подред в групите с дон Антонио Конте и два пъти по-скъп състав от нашия, но никой не направи трагедии. Напротив, взеха Скудетото и играха три пъти в ШЛ, което засега ги спасява от фалит. Мисълта ми е, че ако вземем титлата, никой няма да съжалява толкова за това отпадане. Да, това не е онзи Милан, но то и футболът не е същият вече.
Аз критики нямам, защото не съм очаквал да преминем тази група. Още август написах, че това е най-кошмарната възможна група за дебютен сезон в ШЛ след 8-годишна пауза.
Единствените ми възражения са към налагането на онзи поплювко с номер 79. И на мен ми се искаше да излезем ва банк днес, но при липсите на Жиру, Ребич и Леао, опции на практика нямаше. Ето затова ме е яд, че шитнахме Коломбо.