Стефано Пиоли /старши треньор/

Потребителски аватар
nikossf
Фен на Калчото
Регистриран: 26 яну 2019, 20:58
Has thanked: 96 times
Been thanked: 138 times

Re: Стефано Пиоли /старши треньор/

Мнение от nikossf » 18 сеп 2023, 14:50

Собственикът на Милан Гери Кардинале не смята, че позицията на Стефано Пиоли е под въпрос.

Както можеше да се очаква след толкова горчиво поражение в дербито срещу Интер, имаше призиви и дори спекулации, че Пиоли трябва да бъде отстранен от поста старши треньор.
Tези слухове бяха официално опровергани от собствениците от РедБърд. Вместо това Кардинале повтори пълното си доверие в треньора и проекта. Доверие и търпение са двете ключови думи.

Това лято Милан подсили отбора с 10 попълнения, почти пълна промяна, която не може да бъде отхвърлена след само четири мача. Дербито срещу Интер подчерта изоставането от "нерадзурите", но доверието в тима и Пиоли остава.

Милан се нуждае от време, за да позволи на всички нови играчи да се адаптират напълно, така че макар поражението в дербито да беше тежко, то не трябва и не може да поставя под въпрос проект, в който собствениците, ръководството и самите играчи са инвестирали много.

Какво би било необходимо, за да се разколебае това доверие, не е ясно, но друг негативен период каквито имаше през януари и март по-рано тази година може да постави на изпитание търпението на ръководителите на клуба.

Потребителски аватар
Capolavoro
Site Admin
Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
Has thanked: 1383 times
Been thanked: 1186 times

Мнение от Capolavoro » 18 сеп 2023, 16:13

На Пипи са му набили канчето и днес говори по друг начин. Знаех си, че в събота беше умопомрачен.
Изображение

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
Has thanked: 1130 times
Been thanked: 1220 times

Мнение от drzzd » 18 сеп 2023, 16:44

Може и леко да са го на*рали, да, но не е достатъчно. Трябваше още вчера да е напуснал Миланело. За съжаление утре също очаквам загуба. Под неговото ръководство след наистина тежка или болезнена такава, почти никога не сме успявали да се вдигнем моментално.

- След онова 5-0 от Аталанта направихме 0-0 срещу почти изпадналия Сампдория и чак след това последва серия от победи;
- В шампионския сезон загубихме 4-3 от Фиорентина, а след това и Сасуоло ни тресна с 1-3;
- А миналия, след 4-0 от Лацио последва 2-5 от Сасуоло, а преди това бе и злополучният финал за Суперкупата, загубен с 3-0.
- Пак миналия сезон, след първия полуфинален мач срещу интер в ШЛ, загубен с 0-2, последва загуба със същия резултат от Специя, а няколко дни по-късно и 1-0 в реванша.

Единствено в сезон 2020-21 имаше няколко кофти загуби [ювентус (1-3), Аталанта (0-3) и Лацио (3-0)], след които последваха наши победи. Но в същия сезон бе прословутата загуба след грешка на съдията от Специя с 2-0, след което интер пак ни треснаха 3-0, а преди гореспоменатия мач на Лацио, загубихме и от Сасуоло с 1-2.

Та обобщено, Пиоли обича да насира гащите след загуби и рядко успява да вдигне отбора след тия тежки моменти.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.

Tifoso
Фен на Милан
Регистриран: 04 юни 2018, 21:12
Has thanked: 119 times
Been thanked: 86 times

Мнение от Tifoso » 18 сеп 2023, 18:58

Безпомощния Пиоли прибегна до услугите на Ибрахимович. Хубаво е когато отбора го посещава бивша звезда, но това е особено красноречиво за мотиваторските ти качества, дори без да засягаме тактическите грешки. Свършен, изчерпан и тотално лимитиран. Ако бях някой от който зависи смяната на Пиоли, трескаво щях да търся вариант за зимата. Ама много трескаво с цената на всичко.

Потребителски аватар
cuorerossonero
Forum moderator
Регистриран: 04 юни 2018, 15:23
Has thanked: 456 times
Been thanked: 2480 times

Мнение от cuorerossonero » 18 сеп 2023, 19:14

R. GULLIT написа:
18 сеп 2023, 14:13
Пускай превод, не се пра'и на лингвист :D
Пиоли след 5:1 в Дербито:
Да искам извинение от тифозите? И защо би трябвало? Не сме загубили нарочно, направихме всичко, за да спечелим, но те бяха по-силни. Не е приятно да се загуби Дерби, но ще опитаме да се справим по-добре.

Капело след Рома - Милан 5:0 през 1998г.:
Лично искам извинение от нашите тифози, искам извинение от д-р Берлускони и се срамувам.
"Quando indossiamo questa maglietta rappresentiamo noi ma anche milioni di tifosi in tutto il mondo. E' fondamentale per noi dare il massimo".

Davide Calabria.

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд

Мнение от drzzd » 18 сеп 2023, 20:25

Tifoso написа:
18 сеп 2023, 18:58
Безпомощния Пиоли прибегна до услугите на Ибрахимович. Хубаво е когато отбора го посещава бивша звезда, но това е особено красноречиво за мотиваторските ти качества, дори без да засягаме тактическите грешки. Свършен, изчерпан и тотално лимитиран. Ако бях някой от който зависи смяната на Пиоли, трескаво щях да търся вариант за зимата. Ама много трескаво с цената на всичко.
Визитата на Ибра е била насрочена за миналия петък, но тогава или в събота се игра благотворителен мач в Словения, който бе организиран в подкрепа пострадалите от големите наводнения там, а Златан взе участие в него.

Та в случая просто така съвпаднаха нещата. Ние съботно да бъдем унизени, а той да дойде днес да прочете една лидерска лекция на Миланело.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.

AC_M
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 04 юни 2018, 21:53
Has thanked: 386 times
Been thanked: 232 times

Мнение от AC_M » 18 сеп 2023, 20:47

Абе ала бала. Златан е човекът , който беше искрата на отбора последните 3 години.
Шампион не ами, ШАМПИОН.
Лъв, уникален мотиватор и пич. Ако бием Нюкасъл, то присъствието на Златан е причината. Тактиката на Петко Пиоли вече я видяхме

Dawnweaver
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 04 юни 2018, 19:41
Has thanked: 255 times
Been thanked: 459 times

Мнение от Dawnweaver » 19 сеп 2023, 09:05

Ще споделя една малко или много лична история и това ще е последния ми пост в темата на това жалко подобие на треньор.

Това беше първото дерби след като се роди дъщеря ми и се бях строил като наивника, който съм , с едно малко сладко бебе опаковано в един от екипите ми вместо одеалце. И тази арогантна интеристка безгръбначна утайка милионер ми сервира на мен и на милионите по света тази продукция. Това случайно или не , съвпадение или не за мен е нещо лично и никога няма да го забравя или простя ако ще и пет ШЛ да спечели. Звучи глупаво , но някак си исках да го споделя.

И имаше наглостта да се държи по този начин пред медиите и да обвинява новите играчи при положение , че той и другите очевидни неудачници в тоя мач са точно тези със стажа в клуба. Четири години подред си измива ръцете с играчите или хвърля под автобуса всички други от ръководството вместо да поеме отговорност. Абсолютно нищожество и като специалист и като мъж. Някой ден Милан ще има добър треньор и ще се сещаме за този палячо и нелепостите му подобно на Монтела. Докато този момент дойде му пожелавам приятен , но възможно най-кратък престой в Милан.

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд

Мнение от drzzd » 19 сеп 2023, 10:04

Dawnweaver написа:
19 сеп 2023, 09:05
Ще споделя една малко или много лична история и това ще е последния ми пост в темата на това жалко подобие на треньор.

Това беше първото дерби след като се роди дъщеря ми и се бях строил като наивника, който съм , с едно малко сладко бебе опаковано в един от екипите ми вместо одеалце. И тази арогантна интеристка безгръбначна утайка милионер ми сервира на мен и на милионите по света тази продукция. Това случайно или не , съвпадение или не за мен е нещо лично и никога няма да го забравя или простя ако ще и пет ШЛ да спечели. Звучи глупаво , но някак си исках да го споделя.

И имаше наглостта да се държи по този начин пред медиите и да обвинява новите играчи при положение , че той и другите очевидни неудачници в тоя мач са точно тези със стажа в клуба. Четири години подред си измива ръцете с играчите или хвърля под автобуса всички други от ръководството вместо да поеме отговорност. Абсолютно нищожество и като специалист и като мъж. Някой ден Милан ще има добър треньор и ще се сещаме за този палячо и нелепостите му подобно на Монтела. Докато този момент дойде му пожелавам приятен , но възможно най-кратък престой в Милан.
Първо, честито! И второ, подчертаното е и почти 1 към 1 с моята история, с тази разлика, че вместо опакована в екип, беше легнала върху такъв, тъй като спа върху мен, докато гледам целия мач. Още е на месец и няма как да ги гледа мачовете активно, но от началото на сезона всеки мач спи в мен. Има си и червено-черно onesie с логото на Милан, специално донесено от леля ѝ от Милано (Casa Milan).

И трето, най-искрено съжалявам, за кофти емоциите. Аз също бях фрустриран същата вечер, но в крайна сметка в тоя живот има и по-важни неща, а тези малките същества са пример за това. Отделно, сезонът е маратон, а не спринт. Една такава загуба няма да ни бутне. Горе главата и да сте живи и здрави с малката и майката :)

Потребителски аватар
hotboyz
Forum moderator
Регистриран: 04 юни 2018, 16:52
Has thanked: 755 times
Been thanked: 403 times

Мнение от hotboyz » 19 сеп 2023, 21:58

Пореден невероятен мач проведен от Пиолката. Този мач при една по-смела игра го взимахме с разлика. Е разбира се, не с Пиоли на скамейката. Трагичен си мистър, трагичен.
Изображение

Totev
Фен на Калчото
Регистриран: 06 авг 2018, 23:03
Has thanked: 4 times
Been thanked: 46 times

Мнение от Totev » 20 сеп 2023, 01:15

Пиоли OUT!!!

Cafu
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 04 юни 2018, 14:49
Has thanked: 109 times
Been thanked: 205 times

Мнение от Cafu » 20 сеп 2023, 07:18

Не гледах мача заради часовата разлика, но всичко е според очакванията. Продължаваме с дървения футбол и нещата няма да се подобрят, докато този бацил е треньор. Очаквам да навлезем в периода на голова немощ от 3-5-2 то миналата година.

Потребителски аватар
Capolavoro
Site Admin
Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
Has thanked: 1383 times
Been thanked: 1186 times

Мнение от Capolavoro » 20 сеп 2023, 10:59

Чао, Мистер 🖐️. Как пък така само твоите преки шефове не разбраха, че не ставаш ....
Изображение

Totev
Фен на Калчото
Регистриран: 06 авг 2018, 23:03
Has thanked: 4 times
Been thanked: 46 times

Мнение от Totev » 22 сеп 2023, 01:45

Пиоли OUT!!!

Отговори