Ноа Окафор
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:23
- Has thanked: 1752 times
- Been thanked: 607 times
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
- Has thanked: 1455 times
- Been thanked: 1266 times
Re: Ноа Окафор
Коя е тази талпа, която го пази и изобщо има ли за задача да му вземе топката или само да го задържи за миг?
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 31 юли 2018, 13:50
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 41 times
Може да бъде ползван при нужда, и като нападател и на крилото.
Обаче не, ние искаме Йович, и след 6 месеца ще се чудим на кой да го подарим.
Обаче не, ние искаме Йович, и след 6 месеца ще се чудим на кой да го подарим.
-
- Forum moderator
- Регистриран: 04 юни 2018, 15:23
- Has thanked: 479 times
- Been thanked: 2518 times
Само да не се окаже, че Йович е идея на Пиоли, щото тогава вече наистина трудно ще се въздържа от рогашки псувни. 

PIOLI VATTENE!!!
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 31 юли 2018, 13:50
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 41 times
Ами нали тъкмо треперкото има последната дума.cuorerossonero написа: ↑24 авг 2023, 09:58Само да не се окаже, че Йович е идея на Пиоли, щото тогава вече наистина трудно ще се въздържа от рогашки псувни.![]()
-
- Forum moderator
- Регистриран: 04 юни 2018, 15:23
- Has thanked: 479 times
- Been thanked: 2518 times
-
- Фен на Калчото
- Регистриран: 04 юни 2018, 16:14
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 48 times
За мен това момче е новият диамант в отбора.
Още предния мач ми направи впечатление с чисто футболните си качества. Днес обаче при гола демонстрира страхотен интелект и зрялост за възрастта си. Сигурен съм, че повечето нападатели в неговата ситуация щяха да стрелят директно, а той направи така фундаменталното в случая паразитно докосване преди да стреля.
Желая му успех и до края на сезона да се превърне в титулярния нападател на росонерите.
Още предния мач ми направи впечатление с чисто футболните си качества. Днес обаче при гола демонстрира страхотен интелект и зрялост за възрастта си. Сигурен съм, че повечето нападатели в неговата ситуация щяха да стрелят директно, а той направи така фундаменталното в случая паразитно докосване преди да стреля.
Желая му успех и до края на сезона да се превърне в титулярния нападател на росонерите.
-
- Тартор на Курва Суд
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 17:56
- Has thanked: 237 times
- Been thanked: 153 times
Миналата седмица след мача с Верона щях да пиша в темата на Ноа, но не ми остана време, че ако скоро време не започне като титуляр очаквам да има сериозен спад при него. И не толкова, защото би загубил мотивация, нещо което така или иначе смятам за недопустимо в отбор като Милан, а по-скоро от факта, че ще е тотално несработен с останалите играчи. Това общо взето се виждаше във всеки мач, в който Окафор влизаше като резерва - страхотно техника и индивидуални изяви, но набиващи се на очи неразбирателства в последната третина, дължащи се на липса на сработка.Pendov написа: ↑27 сеп 2023, 22:03За мен това момче е новият диамант в отбора.
Иначе съм на 100% съгласен с твоето мнение, като когато го привлякохме лятото го нарекох диамант, който наистина недоумявам как бе договорен за 14 милиона. Честно казано за последните 10 години не си спомням да е имало играч, за когото да се надявам да стане част от Милан и това впоследствие да се случи. И между другото, когато отбеляза срещу Каляри обяснявах на приятелката ми как са важни малките детайли и че голяма част от нападателите биха стреляли веднага при паднал вратар, който най-вероятно би отразил удара, но Ноа изигра ситуацията перфектно.

-
- Тартор на Курва Суд
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
- Has thanked: 1455 times
- Been thanked: 1266 times
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
- Has thanked: 1189 times
- Been thanked: 1370 times
Pierre Kalulu: "Hold my
"
Pierre Kazeye Rommel Kalulu Kyatengwa

Pierre Kazeye Rommel Kalulu Kyatengwa
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.