Рубен Лофтъс-Чийк

Потребителски аватар
cuorerossonero
Forum moderator
Регистриран: 04 юни 2018, 15:23
Has thanked: 479 times
Been thanked: 2518 times

Re: Рубен Лофтъс-Чийк

Мнение от cuorerossonero » 11 юли 2023, 17:31

Capolavoro написа:
06 юли 2023, 22:07
drzzd написа:
06 юли 2023, 21:39
РЛЧ е голям фен на тениса и в интервюто си дори каза, че извън футбола, много обича да прекарва време на корта, тренирайки активно като втори спорт.

Бих го хванал на вързано за една месечна заплата. Ако някой има контактите му да пише, че да се свържа с него.
Имам на Джокович. Искаш ли ги? :D
PIOLI VATTENE!!!

Потребителски аватар
Capolavoro
Site Admin
Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
Has thanked: 1455 times
Been thanked: 1266 times

Мнение от Capolavoro » 11 юли 2023, 20:09

cuorerossonero написа:
11 юли 2023, 17:31
Capolavoro написа:

Бих го хванал на вързано за една месечна заплата. Ако някой има контактите му да пише, че да се свържа с него.
:lol: Не! Не искам да си губя заплатата за 10 минути :D А и той Ноле не е на месечна заплата, няма да има какво да заложи.

В неделя тренирах с най-добрия българин до 14 години, като изключим Иван Иванов, който отдавна е в Рафа Академи.

Та в мач с Джокович дори няма да мога са се срещна с топката, съдейки това хлапе как блъскаше. rap
Изображение

Потребителски аватар
R. GULLIT
Site Admin
Регистриран: 02 юни 2018, 18:01
Has thanked: 671 times
Been thanked: 1082 times

Мнение от R. GULLIT » 11 юли 2023, 21:16

cuorerossonero написа:
11 юли 2023, 17:31
Capolavoro написа:

Пусни му го на лично. GDPR, брат! :D

Потребителски аватар
cuorerossonero
Forum moderator

Мнение от cuorerossonero » 11 юли 2023, 21:24

:D :D :D
Саше, как няма да се срещнеш с топката бе, сума ти сервиси ще му биеш. :D
PIOLI VATTENE!!!

Потребителски аватар
nikossf
Фен на Милан
Регистриран: 26 яну 2019, 20:58
Has thanked: 112 times
Been thanked: 210 times

Мнение от nikossf » 01 авг 2023, 12:09

Ruben Loftus-Cheek has spoken about the positive first impressions he has had since joining AC Milan, also touching on the importance of the preseason preparations.
Arriving in a new country, a new language, is always a challenge. I must say that my teammates, especially those who speak English well and who already I knew, they are helping me a lot to overcome this ‘first barrier’. I feel really good, I’m in the right place.
He spoke about his work with coach Stefano Pioli.In recent weeks we’ve been learning to do what he asks of us, he wants a very aggressive and offensive football, a fluid manoeuvre.
We want the ball at our feet, we have the qualities to build up as much as we do, like the coach asks, the more we play, the more we manage to refine the movements and the feeling between us.
The Englishman commented on Milan’s pre-season tour in the United States.
I’ve been to Los Angeles before, while it’s my first time in Las Vegas and I hope to carve out some time to see the city.
These days we realized that the people are incredible and passionate, and it’s not something you expect in a country where football is not the most popular sport.The crowd is noisy, the stadiums very hot, especially the one we’re going to play in is incredible, I’ve just seen it.

He gave his thoughts on their pre-season friendlies.
I’m sorry we didn’t win the previous two matches, but in any case both matches left us with many positive ideas to work on.
I think we played well against both Real Madrid and Juventus, this stage of the season must allow us to accumulate minutes together, to grow, to increase the feeling between us.
Against Barcelona we will have a great opportunity to do well, we are aware that we can play an excellent match.

Loftus-Cheek spoke about his desire to find the back of the net more.
In 2018-19 I scored 10 goals for Chelsea with Sarri on the bench, because I occupied a more forward position, and this allowed me to be more present in the penalty area.
Then, due to some injuries and the fact having played further back, I lost the feeling with the goal a bit, but this year I have the opportunity to go back to playing as I like, and I hope to score more.

Finally, Loftus-Cheek discussed his move from Chelsea to Milan, something shared by Pulisic.
Chris and I come from the same club, Chelsea, and I find it nice to be able to be together again. We are hungry, we have the opportunity to play in a new country and for a very important club. We hope we can make the most of this opportunity.”
"We will be a team of devils. Our colors will be red like fire and black like the fear we will invoke in our opponents." 1899, Herbert Kilpin

Потребителски аватар
nikossf
Фен на Милан

Мнение от nikossf » 25 авг 2023, 09:45

Рубен Лофтъс-Чийк се срещна с фенове на Милан в клубния фен магазин в Галерия Сан Карло и отговори на някои въпроси за адаптацията си в Италия, отношенията със Стефано Пиоли и задължението бъде спечелен трофей този сезон.

За първите месеци като играч на Милан

„Страхотно е да се срещна с феновете. Първите няколко месеца в Милан бяха страхотни, успяхме да спечелим в понеделник, което беше перфектно начало на сезона. Сега всички мислим за мача в събота, за да се представим добре. “

Мача срещу Болоня

„Беше много труден мач.Успяхме да спечелим и да запазим чиста мрежа. Трябва да покажем постоянсттво и да продължим да се подобряваме. Като играчи на Милан ние сме длъжни да мислим как да спечелим трофей – независимо дали е Шампионската Лига или пък Скудето. “

За Кристиан Пулишич

„Играх известно време с Кристиан. Той е голям талант и страхотен играч. Има възможността в Милан да покаже качествата си и на какво е способен. Дебютът му беше перфектен. “

Кой от съотборниците ти успя да впечатли най-много ?

„ Всички момчета са фантастични. Но Тиджани се справя много добре в последните месеци. Той ме впечатли най-много, а също е и много добър човек. “

Отношенията ти с Пиоли

"Имаме отлични взаимоотношения помежду си и се надявам да станат още по-добри, когато науча италиански. Все още ми е малко трудно, но се надявам да започна да уча италиански скоро. “

Как ти се струва Милано ?

„Различно е, сега тук е много, много горещо. Но хората и феновете са страхотни. Нямам търпение да играя на Сан Сиро, за да усетя страстта на привържениците. “

И за финал, посланието ти към феновете ?

„ Искаме да спечелим всички мачове. Имаме фантастичен отбор със страхотни играчи и смятам, че можем да постигнем целите си този сезон. Ще работим усилено за това и искам да благодаря на феновете за подкрепата им в мача с Болоня. Нямам търпение да се видим на Сан Сиро. “
"We will be a team of devils. Our colors will be red like fire and black like the fear we will invoke in our opponents." 1899, Herbert Kilpin

Потребителски аватар
Casciavit
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 14 дек 2018, 00:34
Has thanked: 370 times
Been thanked: 714 times

Мнение от Casciavit » 26 авг 2023, 23:59

Страшно представяне днес. Изненада ме приятно.
Изображение

Потребителски аватар
George Weah
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 04 юни 2018, 17:30
Has thanked: 78 times
Been thanked: 301 times

Мнение от George Weah » 02 сеп 2023, 01:21

Джанфранко Дзола наскоро каза, че за него играч на сезона на Милан ще стане Лофтъс-Чийк. Всички го били подценявали, но бил страхотен футболист.

Не знам чак за играч на сезона, но наистина тука може би уцелихме в десетката. Има време, ще видим.

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
Has thanked: 1191 times
Been thanked: 1372 times

Мнение от drzzd » 02 сеп 2023, 01:33

Много силно представяне в пореден мач.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.

Forze
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 24 юни 2018, 13:01
Has thanked: 322 times
Been thanked: 171 times

Мнение от Forze » 02 сеп 2023, 01:54

Браво Румене!

Потребителски аватар
cuorerossonero
Forum moderator

Мнение от cuorerossonero » 02 сеп 2023, 02:56

До тук сериозно надминава очакванията ми, като мъж си го признавам. :D
PIOLI VATTENE!!!

Потребителски аватар
R. GULLIT
Site Admin
Регистриран: 02 юни 2018, 18:01
Has thanked: 671 times
Been thanked: 1082 times

Мнение от R. GULLIT » 02 сеп 2023, 11:01

Така те искам. За Крунич нещо хубаво ще кажеш ли? И той направи хубав мач :D

Потребителски аватар
milanist_stz
Фен на Милан
Регистриран: 04 юни 2018, 16:15
Has thanked: 1142 times
Been thanked: 372 times

Мнение от milanist_stz » 02 сеп 2023, 12:00

Аз от самото начало бях с добро предчувствие за него. Един от големите ни проблеми през миналия сезон беше липсата на подобен едър и енергичен в същото време халф.

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
Has thanked: 1191 times
Been thanked: 1372 times

Мнение от drzzd » 04 сеп 2023, 23:44

IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.

Потребителски аватар
nikossf
Фен на Милан

Мнение от nikossf » 14 сеп 2023, 12:05

Рубен-Лофтъс Чийк говори пред DAZN.

“След двубоите с Милан в Шампионската Лига, „росонерите “показаха, че имат интерес към мен. Не мислех много за това, тъй като сезонът с Челси беше дълъг, но към края му нещата се промениха. Милан винаги е бил невероятен клуб, а след разговора ми с Пиоли бях сигурен, че искам да се присъединя към червено-черните,“ каза той.

„По време на кариерата си съм играл на различни позиции, като в последните два сезона изпълнявах предимно дефанзивни функции, което не беше типично,“ продължи играчът

„Винаги съм харесвал да притежавам топката, да имам свободата да творя, да бъда решаващ играч. В последните два сезона нямах възможността да правя тези неща, този начин на игра не ме правеше щастлив. Сега играя на позиция, на която имам повече свобода, което ме кара да се чувствам добре.“

„Пиоли иска от мен да доминирам в средата на терена. Обичам да подавам към Жиру и след това да тръгна напред в противниковото поле. Сега играя на позиция, на която имам свобода, искам да творя и да бъде основен играч. Открих, че италианските треньори винаги се опитват да ти помогнат : същото ми се случи със Сари и Конте в Челси.

„Оливие Жиру и Лаутаро Мартинес са много различни играчи. Обичам да играя с Жиру, защото той е много добър в задържането на топката. Предпочитам да бъда зад него, защото знам, че комбинацията с него ще ме изведе на добра позиция.“

„Той е много добър реализатор с глава. Не познавам добре Лаутаро, но той притежава смъртоносен завършващ удар.“

„Нямам търпение да играя в дербито. Те са много силен отбор, но и ние също. Винаги има начин да победиш съперника, уверени сме, че притежаваме играчите и правилната нагласа, за да спечелим.“

Отговори