Рубен Лофтъс-Чийк

Потребителски аватар
nikossf
Фен на Милан
Регистриран: 26 яну 2019, 20:58
Has thanked: 112 times
Been thanked: 210 times

Re: Рубен Лофтъс-Чийк

Мнение от nikossf » 15 сеп 2023, 17:07

Нетърпелив ли си за дербито ?

„Попитах съотборниците ми за атмосферата по време на мач. Казаха ми, че не може да бъде описана с думи, трябва сам да разбера. Нямам търпение да участвам в мач като този. Знаем колко е важен за феновете и за клуба. Това са мачoвете, за които всеки мечтае да участва.“

Какво очакваш от Интер ?

„Играят с увереност. Ще бъде вълнуващ мач, и двата отбора започнаха силно, ще има мечтана атмосфера. За мен ще бъде чест да участвам в този мач.“

Как ти се струва животът в Италия до момента ?

„Новият ми живот започна добре. Живея в центъра на Милано. Томори ми помага много, познаваме се отдавна. Той ми помогна особено, за да разбера какво означава да играеш за Милан. Сега пристигна и Пулишич. По-лесно е да се установиш на ново място, когато познаваш някого. Щастлив съм да бъдат до мен.“

Какво е да работиш със Стефано Пиоли ?

„Още при първия ни разговор разбрах, че сме на една вълна. Беше ми приятно да говоря с него, това, което той иска от мен, е това, което обичам да правя най-много.“

Как оценяваш кариерата си до сега ?

„Първата част не беше лесна, имах няколко контузии, получвах малко игрово време и когато играх, не беше на предпочитаната от мен позиция. Така че представянето ми беше непостоянно. Сега търся постоянство. Треньорът ми даде да разбера, че Милан е правилният отбор за мен.“

Кои санай-силните ти качества ?

„Гледам на себе си като на физически силен и технически подготвен играч. Харесва ми да играя в полузащитата, където мога да използвам физиката си и да добавя скорост и сила. Но също така обичам да държа топката в краката си и да съм опасен напред.“

Какво е чувството да бъдеш играч на Милан ?

„Знам какво означава да нося тази фланелка. Подкрепата на феновете винаги ни кара да даваме най-доброто от себе си. Ревът на Сан Сиро при първия ни гол [срещу Торино] е нещо, което никога няма да забравя, беше фантастично. Безумен звук.“

Какво би било да спечелите Скудето ?

„Спечелването на титлата би било красиво, това е постижима цел за нас. Започнахме добре, но знаем колко трудно е това първенство. Винаги ще даваме най-доброто от себе си, а накрая ще видим къде сме стигнали.“
"We will be a team of devils. Our colors will be red like fire and black like the fear we will invoke in our opponents." 1899, Herbert Kilpin

Потребителски аватар
nikossf
Фен на Милан
Регистриран: 26 яну 2019, 20:58
Has thanked: 112 times
Been thanked: 210 times

Мнение от nikossf » 28 сеп 2023, 10:08

Рубен Лофтъс-Чийк отбеляза първия си гол за Милан, след като през лятото се присъедини към "росонерите". Ето какво заяви английският полузащитник след победата като гост над Каляри.
Отбеляза първия си гол за клуба и спечелихте три точки, това беше страхотна вечер.

„Много съм щастлив, че победихме. Беше труден мач, те откриха резултата, но ние показахме психическа устойчивост и направихме обрат.

"Спечелихме три много важни точки, щастлив съм за първия си гол, надявам се, че е първият от много, които предстоят.“

Как видя мача ?

„Преди срещата говорихме колко е важно да излезем от трудната ситуация, но вместо това съперникът ни откри резултата. Затова съм толкова горд от отбора, останахме обединени и направихме обрат.“

Какво стои зад страхотната реакция на тима ?

„Искаме да се борим за Скудето и такива срещи трябва да бъдат спечелени, ако искаме да завършим като победители в първенството. Ако загубиш, трябва да покажеш, че имаш способността да се изправиш и ние демонстрирахме именно това.“
"We will be a team of devils. Our colors will be red like fire and black like the fear we will invoke in our opponents." 1899, Herbert Kilpin

Потребителски аватар
cuorerossonero
Forum moderator
Регистриран: 04 юни 2018, 15:23
Has thanked: 479 times
Been thanked: 2518 times

Мнение от cuorerossonero » 28 сеп 2023, 11:44

Тоя пич сериозно надмина очакванията ми, евала за което.
Но е крайно време някой от ръководството да намекне на футболистите, че е крайно неуместно във всяко второ интервю да споменават думата "Скудето", при положение че шампионатът е едва в шести кръг.
PIOLI VATTENE!!!

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
Has thanked: 1189 times
Been thanked: 1370 times

Мнение от drzzd » 28 сеп 2023, 12:07

IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.

PerfStranger
Фен на Милан
Регистриран: 04 юни 2018, 16:48
Has thanked: 78 times
Been thanked: 61 times

Мнение от PerfStranger » 28 сеп 2023, 13:05

Аз бях мега скептичен, но досега човекът играе повече от прилично. С качествен дефанзивен халф имаме много добра халфова линия за 4-3-3. Тя определено е на ниво-ШЛ.

Mr.Georgiev
Фен на Калчото
Регистриран: 04 юни 2018, 23:30
Has thanked: 70 times
Been thanked: 29 times

Мнение от Mr.Georgiev » 28 сеп 2023, 20:31

cuorerossonero написа:
28 сеп 2023, 11:44
Тоя пич сериозно надмина очакванията ми, евала за което.
Но е крайно време някой от ръководството да намекне на футболистите, че е крайно неуместно във всяко второ интервю да споменават думата "Скудето", при положение че шампионатът е едва в шести кръг.
Разбирам защо имаш подобни опасения и, че може би да сме реалисти е най-мъдрото решение, но лично на мен ми се иска, ако не ръководството, но поне футболистите ни да имат смелостта да говорят, мечтаят и открито да заявяват, че това е тяхната цел. Пък дали ще стане е друг въпрос. Мисълта ми е, че е крайно време Милан и футболистите му да могат да заявят смело (и надявам се, с голямо чувство на самоотговорност), че искат да са шампиони и това е нашата цел.

Потребителски аватар
R. GULLIT
Site Admin
Регистриран: 02 юни 2018, 18:01
Has thanked: 671 times
Been thanked: 1081 times

Мнение от R. GULLIT » 28 сеп 2023, 21:42

Радо, цел се заявява открито и гони докато е възможно! Само така младите ще заприличат поне малко на тълпата на Крелсьо. Ония са ебати покемоните, но играят, защото Мони им говори колко са велики и те го слушат и чуват. Търчат и го спасиха от уволнение преди няколко месеца, за да ни насерат и да играят финал.
Пиоли, кога ще направи подобни неща, без да има играчи с такова мислене? Никога!

AC_M
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 04 юни 2018, 21:53
Has thanked: 405 times
Been thanked: 248 times

Мнение от AC_M » 28 сеп 2023, 21:46

Е той каквито и играчи да има, ще има за първи избор халф един средноразряден , да не го определя и като посредствен футболист, така че, то не е до играчи, то е до треньор. Треньорът определя мисленето на играчите
#piolioutnow

Потребителски аватар
gLoRy
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 04 юни 2018, 21:23
Has thanked: 1752 times
Been thanked: 607 times

Мнение от gLoRy » 30 сеп 2023, 00:49

Голът на Лофтъс-Чийк срещу Каляри
Изображение
повторение - https://i.imgur.com/ZnNS0WD.gifv

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд

Мнение от drzzd » 30 сеп 2023, 22:26

Първите информации са обнадеждаващи и може би не става въпрос за сериозна или мускулна контузия. Чакаме прегледите утре.
Pioli in press conference on how Loftus-Cheek is doing: "He felt a twinge in his pubis and abdominal area, so nothing muscular and that could be a good thing. We'll see tomorrow.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд

Мнение от drzzd » 01 окт 2023, 14:28

Почти на 100% пропуска и Дортмунд и Дженоа.

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд

Мнение от drzzd » 02 окт 2023, 14:42

Щом няма насрочени допълнителни прегледи, значи явно не е сериозна контузията. Все пак не очаквам да е готов за идните два-три мача.
The MRI, which Loftus-Cheek underwent this morning, showed a mild distracting event in the pubo-adductor region. No further tests are scheduled, and the clinical evolution will be monitored daily.

Потребителски аватар
Casciavit
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 14 дек 2018, 00:34
Has thanked: 370 times
Been thanked: 714 times

Мнение от Casciavit » 08 ное 2023, 00:27

Звяр.
Изображение

Потребителски аватар
hotboyz
Forum moderator
Регистриран: 04 юни 2018, 16:52
Has thanked: 771 times
Been thanked: 404 times

Мнение от hotboyz » 08 ное 2023, 00:29

Фундаментален е за отбора в момента.
Изображение

Потребителски аватар
F.Inzaghi_9
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 05 юни 2018, 18:08
Has thanked: 110 times
Been thanked: 175 times

Мнение от F.Inzaghi_9 » 08 ное 2023, 00:40

В началото масово бяхме скептични, но до момента ни опровергава! С него халфовата линия е съвсем друга.

Отговори