28 е взел. Късмет на момъка, аз не очаквам да запише кой знае колко минути този сезон, но не мисля че е лош трансфер. Излишен - да, но като футболист мисля че има качества, които може да развие. Най-важното е, че именно Паоло е настоявал за него.
"Messi is top-level, Kaka has impressed, Zinedine Zidane was brilliant but without a doubt, Paolo Maldini has been my favourite. He went through the entire 90 minutes without tackling. That's art." Sir Alex Ferguson Siamo i diavoli
Високите защитници винаги са ми изглеждали тромави и посредствени. Дано е изключение като Стам и Кяер, а представянето му срещу Юнион Берлин да е било просто случайност.
IO SONO MILANISTA DA QUANDO SONO NATO NON SOLO QUANDO MI STA BENE IL RISULTATO!!!
Високите защитници винаги са ми изглеждали тромави и посредствени. Дано е изключение като Стам и Кяер, а представянето му срещу Юнион Берлин да е било просто случайност.
Размътена глава, има интерес от шампиона на Италия. Това може да е обяснение
Успех, момче. Не знам точно за каква алтернатива го вземаме, но дано го видим в игра поне десетина мача. Млад е, може би той, Томори и Калюлю са бъдещето на този Милан.
Този има не лоша скорост.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.
На мен само фамилното му име не ми харесва, това "Чау" ми навява едни такива еднопосочни асоциации.
И това меко "Т", което чувам на Сашовия клип, аз ще си го пиша "Т", пък вие както искате.
То не сме били ние, да вземем някой играч с нормално име.
"Quando indossiamo questa maglietta rappresentiamo noi ma anche milioni di tifosi in tutto il mondo. E' fondamentale per noi dare il massimo".
Трудно е да направиш дебют в края на закучен мач. То беше хаос с тези 4-5 корнера, центрирания, симулации и цигански номера на Верона. Обаче пичът имаше много адекватни намеси и помогна да се запази победата. Чичо му Златан ще го хареса