Той да, а ние с теб забравихме как се стига до стадиона.
30.09.2023 Милан - Лацио
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 18:01
- Has thanked: 671 times
- Been thanked: 1082 times
-
- Фен на Калчото
- Регистриран: 07 фев 2021, 15:30
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
- Has thanked: 1455 times
- Been thanked: 1266 times
-
- Site Admin
Re: 30.09.2023 Милан - Лацио
Главен: Маса
Асистенти: Веки и Пероти
4 съдия: Ghersini
ВАР: Мацолени
АВАР: Абатиста
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 26 яну 2019, 20:58
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 210 times
Стефано Пиоли даде редовната си пресконференция преди съботния мач на неговия тим срещу Лацио.
Помогна ли Ви това, че по време на лятната подготовка играхте срещу силни отбори, а в началото на сезона се изправихте срещу Рома и Интер ?
„Да, научихме много от тези срещи. За да играеш определени мачове, трябва да бъдеш внимателен през цялото време. Утре ще се изправим срещу страхотен отбор.“
Ще бъдете ли утре в най-доброто си състояние ?
„Чувстваме се добре, искаме да намерим постоянство, за да се представяме добре, както в първенството, така и в Шампионската Лига. Трябва да се фокусираме върху утрешния двубой. Винаги изживяваме положителни и отрицателните моменти балансирано.“
„Дербито с Интер не беше краят на нашето пътуване, а ново начало. Не сме перфектни, нито безупречни, но утре можем да покажем най-доброто от себе си.“
Дразни ли Ви понякога Леао с отношението си ?
„Ако някой играч не направи подаване, не означава,че се отнася несериозно към двубоя. Играчи като Рафа трябва да правят, колкото е възможно по-малко грешки.“
Дълбочината на състава предимство ли е ?
„Надявам се да е така. Ние сме едва в самото начало, предстоят много срещи и трудности, които трябва да преодолеем. Убеден съм в качеството на играчите си, но трябва да продължим по този начин. След прекъсването за националните отбори започна нов сезон, за да останем на върха трябва да сме силни. Сега мислим само за утрешния мач.“
В каква степен от Вашите изисквания е готов Милан ?
„Според мен има много ситуации в един мач, в които ние се справяме добре, но в други има още върху какво да работим. Това е нормално, направихме много промени.“
„Аз постоявам повтарям на играчите : само следващият мач има значение. Да играем толкова много срещи ни помага, за да забравим предишния двубой и веднага да започнем да мислим за следващия.“
Стимулиращо ли е завърщане на върха ?
„Мястото ня върха не означава нищо, само желанието да се представяме добре има значение. Няма лесни мачове, но също така няма и невъзможни срещи. Доволен съм от това, което видях тези два дни.“
Къде криехте Адли през всичкото това време ? Кога развихте идеята да го поставите пред защитата ?
„Той прояви огромно търпение и психичекса устойчивост, като се има предвид, че не игра много. Търсихме полузащитници с други характеристики и затова му казах, че за позицията пред защитата разполагаме с Крунич.“
„Адли имаше нужда от време, за да разбере новата си позиция и начина ни игра, когато владеем и когато не притежаваме топката : като плеймейкър играеш по един начин, а като полузащитник по друг начин.“
„Знаем, че все не може да бъде перфектен на тази позиция, но с неговата воля можем да свършим отлична работа.“
Ще правите ли промени защита ?
„Контузията на Калюлю не ни беше необходима. Разполагам с трима централни защитници, тъй като Пелегрино се нуждае от още известно време. Ще преценявам мач за мач измежду тримата централни защитници, които имам.“
Томори незаменим ли е за Милан ?
„Надявам се да няма незаменими играчи в Милан. Не искаме да бъдем роби на някого. Клубът се справи добре, привличайки толкова много добри играчи и нашите принципи не се променят в зависимост от това кой играе .“
Трябва ли да подобрите начина, по който играете мачовете ?
„Искаме да контролираме мачовете, но това не означава да намаляваме темпото. В Каляри напраивхме груба грешка и допуснахме гол след странично хвърляне. Трябва да продължим да бъдем опасни.“
Къде може да играе Муса ?
„Муса може да играе и на трите позиции в халфовата линия. Той има различни характеристики от Крунич и Адли. Притежава характеристики, които ще ни бъдат полезни, завършен играч е и когато го използвам ще бъде ценен за тима.“
Срещу какъв отбор на Лацио ще се изправите утре ?
„Играчите на Лацио са заедно от няколко години, имат отличен треньор и разпознаваем начин на игра. Независимо от настоящия момент, те си остават силен отбор.“
Как се справя Чуквуезе ?
„Той знае какво трябваше да направи в Каляри и го стори. Очакваме и голове от него, той израства.“
Имаше ли твърде много критики след дербито ?
„Когато излезе програмата за първенството, не мислех толкова напред. Мислех единствено да подготвя тима за следващия мач. Безсмислено е да говорим за критиките – ние сме Милан, искаме да побеждаваме и да бъдем конкурентноспособни.“
Може ли Райндерс да играе през защитата ?
"Да, той също може да играе там, но смятам, че той и Лофтъс-Чийк в момента са изключително полезни за нас. Харесва ми, когато Тиджани се движи между линиите, давайки му роля по- градивна роля, мисля, че ще го ограничи.“
Кога ще се завърне Бенасер ?
„В средата на октомври Бенасер ще започне да прави по-специфични неща, но все още няма конкретна дата за завръщането му. Възстановяването му ще бъде дълъг процес.“
Как Ви се струват Милан и Интер ?
„В края на май месец ще разберем кой е бил най-добрият отбор. Има четири отбора, които ще се борят за Скудето, като Ювентус е фаворит, тъй като нямат мачове в Европа.“
Може ли Милан да премине към 4-2-3-1 ?
„Обмислям го, защото Пулишич е добре и в полузащита разполагаме с петима играчи за шест места. Харесва ми Лофъс-Чийк като „мецала“ това са нещата, които трябва да бъдат изпробвани. В момента работим върху други решения, но 4-2-3-1 е опция по време на мачовете.“
Окафор ли е заместникът на Жиру ?
„Познавам изявите му като крило, но исках да го изпробвам като нападател. Доволен съм от начина, по който игра срещу Каляри. Има различни характеристики от Жиру, както и от Йович. В някои мачове ще имаме възможност да играем с двама нападатели.“
От кои силни страни на Лацио се притеснявате ?
„Те ще бъдат агресивни, но няма да играят персонално в защита. Знаят как да затварят пространствата много добре. Ще трябва да комбинираме добре, за да избягаме пресата им.“
"We will be a team of devils. Our colors will be red like fire and black like the fear we will invoke in our opponents." 1899, Herbert Kilpin
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 16:11
- Has thanked: 690 times
- Been thanked: 2149 times
Много тихо тук, затова едно FORZA MILAN от мен!
3:0 и да лягат.

"Messi is top-level, Kaka has impressed, Zinedine Zidane was brilliant but without a doubt, Paolo Maldini has been my favourite. He went through the entire 90 minutes without tackling. That's art." Sir Alex Ferguson

Siamo i diavoli
Siamo i diavoli
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 04 юни 2018, 16:48
- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 61 times
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:12
- Has thanked: 127 times
- Been thanked: 88 times
-
- Site Admin
Няма треньор, който виждайки Калабрия на терена, да не каже атаката да е само оттам. СмЕтайте!
-
- Site Admin
Вик, гледай Леао и после кажи как е с движението без топка, защото почти не стига до него. Не се вижда на екрана на тв даже.
-
- Site Admin
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
- Has thanked: 1191 times
- Been thanked: 1372 times
Маса с поръчка ли е днес или просто така ми се струва?
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
- Has thanked: 1191 times
- Been thanked: 1372 times
Жалко за РЛЧ. Дано да не е нещо сериозно и да е готов за Дортмунд.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 05 юни 2018, 18:08
- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 175 times