Трансферни слухове (сезон 2018-2019)
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 16:11
- Has thanked: 690 times
- Been thanked: 2149 times
Re: Трансферни слухове (сезон 2018-2019)
Гатузо току-що индиректно потвърди, че Абате ще изиграе последния си мач на Сан Сиро утре.
"Messi is top-level, Kaka has impressed, Zinedine Zidane was brilliant but without a doubt, Paolo Maldini has been my favourite. He went through the entire 90 minutes without tackling. That's art." Sir Alex Ferguson

Siamo i diavoli
Siamo i diavoli
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 17:30
- Has thanked: 78 times
- Been thanked: 301 times
Както казах и преди това - първо трябва треньора да се смени, за да видим, новия какво ще иска и какви са идеите му, НО...наистина ни трябва изцяло нова халфова линия, Билия става за резерва, но...резерва със заплата 3.5 милиона?!?!?!? Макар и да плащаме 131553151 за вратари само, чак такива тузари не сме! За Кеси отдавна съм казал - първата по сериозна оферта от Англия трябва да я приемем! Това е човек, чието IQ вероятно е отрицателно и това си личи на терена, нека да иде по Висшата Лига да се опитва да вкарва голове от аут линията там! Хубавото е, че е млад (поне по документи
) и го водят с потенциал, така че сериозно се надявам да получим добри пари за него! Хакан също за съжаление не става особено за Милан, но там надали и ще получим някаква фамозна оферта за него, така че...а Бонавентура, освен че беше в страшна дупка, лятото чуква 30, така че...както казах и миналото лято, тогава беше шанса да вземем някакви пари за него, оттам насетне...дано успее да си върне формата малко от малко, за да е полезен с нещо, защото занапред пари няма да вземем от него, след 1-2 сезона ще го подаряваме на Болоня/Дженоа/Парма по подобие на Монтоливо!

-
- Фен на Милан
- Регистриран: 06 юни 2018, 13:29
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 125 times
Пакета да си тръгне при изпускане на ШЛ? Някакъв източник за това твърдение имаш ли? За мен е 99% сигурно, че Пакета остава, няма логика след едва половин сезон да го разкараме, да не говорим, че ни е един от малкото качествени играчи.vik rossonero 96 написа: ↑18 май 2019, 13:34При некласиране за ШЛ, най-голям шанс да си тръгне има Лукас, след това е Кеси, който ще е 50:50.

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 16:11
- Has thanked: 690 times
- Been thanked: 2149 times
За Лукас Билия става въпрос. Малко преди това съм написал, че Пакета е един от сигурните оставащи.Kaiser Franco написа: ↑18 май 2019, 16:45Пакета да си тръгне при изпускане на ШЛ? Някакъв източник за това твърдение имаш ли? За мен е 99% сигурно, че Пакета остава, няма логика след едва половин сезон да го разкараме, да не говорим, че ни е един от малкото качествени играчи.vik rossonero 96 написа: ↑18 май 2019, 13:34При некласиране за ШЛ, най-голям шанс да си тръгне има Лукас, след това е Кеси, който ще е 50:50.

"Messi is top-level, Kaka has impressed, Zinedine Zidane was brilliant but without a doubt, Paolo Maldini has been my favourite. He went through the entire 90 minutes without tackling. That's art." Sir Alex Ferguson

Siamo i diavoli
Siamo i diavoli
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 14:49
- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 211 times
Като цяло се надявам да запазим Романьоли, Долара, Пакета, Пьонтек, Кутроне, Калабрия и да откупим Бакайоко. За останалите ме боли фара.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 18:29
- Has thanked: 1012 times
- Been thanked: 1588 times
Бакайоко с всичките си изцепки и неумението да върже един дълъг пас, не съм убеден, че трябва да бъде закупен. Макар че, за тези пари едва ли ще намерим по-добър от него.
А Долара пръв трябва да си ходи. По-слаби титуляри от него, Кеси и Мусакио няма. Този сезон и Родригес се опитва да се промъкне в тази групичка, но има още накъде да деградира.
А Долара пръв трябва да си ходи. По-слаби титуляри от него, Кеси и Мусакио няма. Този сезон и Родригес се опитва да се промъкне в тази групичка, но има още накъде да деградира.
IO SONO MILANISTA DA QUANDO SONO NATO NON SOLO QUANDO MI STA BENE IL RISULTATO!!!
-
- Тартор на Курва Суд
Е ние вземем ли някой читав халф, Бакайоко спокойно може да го задържим и без тази му функция, той да прави това дето прави, дългия пас е най малкия му проблем, Кеси примерно има мачове, в които и къс не може да вържеPaolo3defend написа: ↑18 май 2019, 19:24Бакайоко с всичките си изцепки и неумението да върже един дълъг пас, не съм убеден, че трябва да бъде закупен. Макар че, за тези пари едва ли ще намерим по-добър от него.

А изцепките ги направиха повече медиите, нищо кой знае какво не е станало с фланелката на оня тип от Лацио, а това с Гатузо...си беше простотия и от страна на двамата! Преди това цял сезон никакви проблеми не е имало.
За Родригез и аз нямам думи и не мога да проумея защо деградира така тоя сезон, във Волфсбург съм го гледал и в оня сезон, в който защитата им беше леш, нямаха хора и той играеше централен защитник беше в пъти по добре отколкото тоя сезон при нас...
-
- Тартор на Курва Суд
Кеси е без коментар. КПД е 0 при него.George Weah написа: ↑18 май 2019, 19:46Е ние вземем ли някой читав халф, Бакайоко спокойно може да го задържим и без тази му функция, той да прави това дето прави, дългия пас е най малкия му проблем, Кеси примерно има мачове, в които и къс не може да вържеPaolo3defend написа: ↑18 май 2019, 19:24Бакайоко с всичките си изцепки и неумението да върже един дълъг пас, не съм убеден, че трябва да бъде закупен. Макар че, за тези пари едва ли ще намерим по-добър от него.
А Долара пръв трябва да си ходи. По-слаби титуляри от него, Кеси и Мусакио няма. Този сезон и Родригес се опитва да се промъкне в тази групичка, но има още накъде да деградира.![]()
А изцепките ги направиха повече медиите, нищо кой знае какво не е станало с фланелката на оня тип от Лацио, а това с Гатузо...си беше простотия и от страна на двамата! Преди това цял сезон никакви проблеми не е имало.
За Родригез и аз нямам думи и не мога да проумея защо деградира така тоя сезон, във Волфсбург съм го гледал и в оня сезон, в който защитата им беше леш, нямаха хора и той играеше централен защитник беше в пъти по добре отколкото тоя сезон при нас...
Бакайоко ако е запбиколен от двама креативни халфове, ще е максимално полезен, да.
За Родригес и аз не знам. Хакан и Сусо също бяха много слаби в големи периоди. Но и тримата имат футбол в краката, и смятам, че заслужават последен шанс.
А за последната изцепка на Бакайоко изобщо не съм съгласен. Треньорът решава и винаги има право.
IO SONO MILANISTA DA QUANDO SONO NATO NON SOLO QUANDO MI STA BENE IL RISULTATO!!!
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 18:08
- Has thanked: 371 times
- Been thanked: 132 times
Report: Leicester City watch £26m West Ham target Hakan Calhanoglu in action for AC Milan
-
- Тартор на Курва Суд
За тия пари да заминава директно. Ако дадат още 20 млн. паунда да взимат и Кастийехо.
-
- Тартор на Курва Суд
Мани кво са 20 милиона, па чак и ПАУНДА, тука се малко изсили, не мислиш ли?Paolo3defend написа: ↑21 май 2019, 11:50За тия пари да заминава директно. Ако дадат още 20 млн. паунда да взимат и Кастийехо.

-
- Фен на Милан
- Регистриран: 12 юни 2018, 10:14
- Has thanked: 62 times
- Been thanked: 94 times
Е ако дават 30 М за хакан , прав му път . Симпатизирам му и може би при друг треньор ще покаже повече , но този сезон буквално има 80+ удара и един гол , това не е до треньора , а уж като го взехме това му беше силната страна.
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
- Has thanked: 1191 times
- Been thanked: 1372 times

Само ще напомня, че ако не бяха спасяванията на "Долара" през този сезон, сега щяхме да се намираме някъде между Дженоа и Сасуоло.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.
-
- Тартор на Курва Суд
Той и фаулове трябваше да бие, уж той и босненското цигане от гобите бяха експертите в това отношение в Европа, нашия ги бие все едно Мусакио/Романьоли/Сапата ги бият, даже Мусакио си пада техничарче за защитник и вероятно, ако ги даваме на него да ги бие от всичките тия опити ще вкара поне 1...
Ако има сериозна оферта трябва да се разделим с него, нищо особено не е като играч, но не трябва и без пари да го даваме, защото такива пичове като него са на почит по Англия и трябва сериозно да си искаме мангизите, за да може с тях да вземем по добър заместник, иначе няма смисъл да го продаваме по Германия за 15-на - 20 милиона, колкото си му е и реалната цена, защото с тези пари...трудно ще намерим по добро! В Англия обаче спокойно можем да го пласираме за едни 30-на, даже 35 милиона, щом Гилфи Сигурдсон струва 42 ли беше, 45 ли беше, то съвсем спокойно могат да кихнат и за Хакан 32-33-35!
Да бе, ама Гилфи Сигурдсон има почти всеки сезон по 10 гола и още толкова асистенции, а Хакан толкова ги прави за 3-4....George Weah написа: ↑21 май 2019, 14:46Той и фаулове трябваше да бие, уж той и босненското цигане от гобите бяха експертите в това отношение в Европа, нашия ги бие все едно Мусакио/Романьоли/Сапата ги бият, даже Мусакио си пада техничарче за защитник и вероятно, ако ги даваме на него да ги бие от всичките тия опити ще вкара поне 1...
Ако има сериозна оферта трябва да се разделим с него, нищо особено не е като играч, но не трябва и без пари да го даваме, защото такива пичове като него са на почит по Англия и трябва сериозно да си искаме мангизите, за да може с тях да вземем по добър заместник, иначе няма смисъл да го продаваме по Германия за 15-на - 20 милиона, колкото си му е и реалната цена, защото с тези пари...трудно ще намерим по добро! В Англия обаче спокойно можем да го пласираме за едни 30-на, даже 35 милиона, щом Гилфи Сигурдсон струва 42 ли беше, 45 ли беше, то съвсем спокойно могат да кихнат и за Хакан 32-33-35!