Е тогава защо к*р за Пиоли и ПиолиАУТ, а не Малдини и Бобан, Скарони, Газидис, Елиът или там който се прецени, че е отговорен Аут? За мен това е много по логичното нещо, защото не са ли те тези, които надробиха цялата тази каша? Аз ли назначих Джампаоло лятото? Пиоли ли го назначи? Аз, Пиоли или Марио Йепес докарахме клуба до положение, до което никой реномиран треньор не би дошъл, защото не му се предлага читава оферта юни/юли месец, а трябва да дойде на пожар в средата на октомври да води отбор от...некадърни примадониthej0kerr написа: ↑08 окт 2019, 21:05Хейта не е относно Пиоли. Поне моя личен аргумент не е ad homine. Моя аргумент и хейт е относно работата на ръководството, което пак, отново и отново прави едно и също - реже клона на който седи! До кога? Още колко пъти? Защо?George Weah написа: ↑08 окт 2019, 20:47Пак питам - каква е вината на Пиоли за цялата тази работа? При положение, че НАШЕТО ръководство му звъни и го търси за работа, той какво трябва да направи? Да откаже? Кажете ми ЕДИН треньор, на който Милан ще му звъннат, ще му предложат вероятно 10 пъти по добри условия и повече пари, но той ще каже "Не, благодаря", при положение, че единствените му алтернативи са Сампдория и Дженоа! Един такъв кажете![]()
Не очаквам отговор от никой, защото в момента само един хейт се сипе и това е. Почти нищо смислено не може да се прочете тук за съжаление! Както затъна Милан, така затъват и феновете му за съжаление!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С какво е надграждане Пиоли? С какво? Какво е постигнал?! Още колко Джампаоловци, Пиповци, Брокита, Михайловци, Монтеловци и тем подобни несретници трябва да се изредят, за да се прозре едно - с трици маймуни не се ловят! Със средняшки треньори се постигат средняшки резултати. Ако няма треньор, който да знае, може и да им вземе страха и да ги дисциплинира и респектира тия разглезени млионери на по 20 години - няма да стане!
Хейта е срещу дажмапаоловщината, обзела клуба на всички нива - от чистачката до Малдини и Бобан, Скарони даже няма да го коментирам.
С този си ход ръководството праща един сигнал - ние всички станахме Джампаловци, свиквайте. Ми браво, браво, евала!

И в този ред на мисли - кажи един по добър от Пиоли, който би се навил да дойде, като приемем, че Джампаоло е уволнен вече? Спалети, Руди Гарсия и компания са отписани поради разнородни причини.