Огромна грешка беше да се дават 35 млн за футболист от отбор от чергата на Лудогорец (и слабо първенство като белгийското), към когото нямаше сериозен интерес от други европейски грандове.
Абсолютно споделям това мнение. Ако му се търси нов отбор, то според мен е нужна продажба с тлъст процент при бъдеща продажба. Иначе очаквания или надежди към него - нямам. Просто знам, че подобен играч, както може да избухне, така може и да затъне напълно. За мен качествата ги има. Психиката е проблемът и това сме го дъвкали много, не само за него.Cafu написа: ↑11 авг 2023, 12:10Дано пропадне, причините да мисля така, не са защото имам кой знае какви надежди за Шарлето, но просто наем с опция не е добра сделка, или трябва опцията да е задължителна, или твърда сума сега, или да е сух наем. Освен това смятам, че след 5-тия кръг най-много ще се върнем на 4-2-3-1 и тогава може да има място за него.
На ШДК му пожелавам редовно игрово време в Аталанта и догодина да се върне с натрупано самочувствие, поне десетина гола зад гърба си и най-вече при различен треньор начело на Милан- Paid loan of 3 mln
- Buy option of 23 mln
- Salary 100% paid by Atalanta
- 10% on resale
- 4m bonus
- No buy-back clauses
+ Ребичvik rossonero 96 написа: ↑12 авг 2023, 22:41Само от наема на Шарлето взехме колкото наем + откупуване на Еконта.Аз лично се съмнявам Аталанта да му активират клаузата догодина, но дори да успее да натрупа самоучвствие в Италия ще е добра сделка. Успех!
Треперкото ако погуби и Чукву, направо незнамdrzzd написа: ↑20 авг 2023, 21:50С него и Пулишич за CAM и Чуквуезе и Салемаекерс/Ромеро за RW си бяхме перфектни за 4-2-3-1, ама си имаме един тренер, дето ще смени схемата, само и само Раде любимеца да е титуляр.
Сега този сезон ще го гледаме да мъчи Пулишич отдясно, а Чукву ще влиза второто към 75-а минута, досущ както беше почти целия изминал сезон с ШДК.
При положение, че от сега твърди, че Чуквуезе, Муса и Окафор не са на 100% готови, щото видиш ли, не били играли по време на подготовката, то какво очакваш? Важното е любимците да мачкат топката по 90 минутиMilan forever написа: ↑20 авг 2023, 22:30Треперкото ако погуби и Чукву, направо незнамdrzzd написа: ↑20 авг 2023, 21:50С него и Пулишич за CAM и Чуквуезе и Салемаекерс/Ромеро за RW си бяхме перфектни за 4-2-3-1, ама си имаме един тренер, дето ще смени схемата, само и само Раде любимеца да е титуляр.
Сега този сезон ще го гледаме да мъчи Пулишич отдясно, а Чукву ще влиза второто към 75-а минута, досущ както беше почти целия изминал сезон с ШДК.![]()