Шарле Де Кетеларе
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 14 дек 2018, 00:34
- Has thanked: 370 times
- Been thanked: 714 times
Re: Шарле Де Кетеларе
Ще го видим колко ще мачка. Той и в Милан започна ударно с асистенция. 
Но ако има изобщо италиански клуб, който да го наложи в Калчото, това е Аталанта на Гасперини.

Но ако има изобщо италиански клуб, който да го наложи в Калчото, това е Аталанта на Гасперини.

-
- Фен на Милан
- Регистриран: 26 яну 2019, 20:58
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 210 times
Шарле Де Кетеларе е с националния отбор на Белгия и се подготвя за предстоящите мачове с "червените дяволи". Той говори пред медиите и разказа защо е напуснал Милан след само един сезон с червено-черната фланелка.
Когато отидеш на ново място има толкова много неща, които трябва да направиш. Да се приспособиш към страната, системата на игра, езика. В Милан не се получиха нещата, като отчасти вината е моя. Не направих сезона, който очаквах, но няма място за съжаление."
"Не винаги играех на високо ниво, влизайки в течение на двубоите, както често се случваше, не помогна особено. Не съм от хората, които могат да избухнат, чувствам се по-добре, когато съм по-дълго време на терена и мога да вляза в ритъма на мача."
"Критиките свършиха останалото. Не винаги четях пресата и опитвах да се изолирам. Но все пак усещаш критиките и не може да останеш безразличен."
"Не успявах да отбележа попадения и да направя асистенции,а това е, което искат хората, те не се интересуват от цялостното представяне. Научих много неща в Милан, тактически съм по-подготвен, станах по-добър играч."
"Дали Милан искаше да напусна ? Отчасти да. Но аз самият знаех, че ще имам малко възможности. През цялото лято се водеха преговори. Запитах се дали искам да чакам своя шанс , дали да остана и да играя малко или пък да изпитам себе си, отивайки в друг отбор."
"Втората хипотеза ми допадна повече. На Аталанта също. Исках само при "бергамаските".
"Тук играя много по-близо до противниковата врата, така мога да покажа най-доброто от себе си. Миналата година, всъщност играех като атакуващ полузащитник."
"We will be a team of devils. Our colors will be red like fire and black like the fear we will invoke in our opponents." 1899, Herbert Kilpin
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
- Has thanked: 1191 times
- Been thanked: 1372 times
Снощи с втори гол за Аталанта и най-висока оценка - 8.1, както и MOTM.
5 мача, 2 гола, 1 асистенция.
5 мача, 2 гола, 1 асистенция.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.
-
- Тартор на Курва Суд
Момчето днес с автогол при загубата от Лацио.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
- Has thanked: 1455 times
- Been thanked: 1266 times
-
- Тартор на Курва Суд
Толкова посредствен, че е сред топ 5 футболистите с най-висока оценка в Аталанта в първите си 9 мача за тях, като се превърна и в ключова фигура за Гасперини, който изглежда му намери правилната позиция и го направи титуляр. Един автогол не го прави слаб футболист. Можеш да си пуснеш видеото и да видиш карамбола, който доведе до ситуацията срещу Лацио днес.
Посредственият играч си го взе Анчелоти и този сезон е с едва 117 минути игра и един единствен мач като титуляр срещу Лас Палмас и за щастие няма шанс да ни го върнат, освен ако не го поискаме отново. Нещо, което няма да ме изненада.
Никак не ме притеснява, че Аталанта могат да ни върнат ШДК след края на сезона. Особено, ако се разделим с Пиоли, но ако го откупят, също няма да се сърдя. И преди го бях казвал, може би за него е най-добре да не играе под ръководството на Пиоли и изобщо в Милан.
Посредственият играч си го взе Анчелоти и този сезон е с едва 117 минути игра и един единствен мач като титуляр срещу Лас Палмас и за щастие няма шанс да ни го върнат, освен ако не го поискаме отново. Нещо, което няма да ме изненада.
Никак не ме притеснява, че Аталанта могат да ни върнат ШДК след края на сезона. Особено, ако се разделим с Пиоли, но ако го откупят, също няма да се сърдя. И преди го бях казвал, може би за него е най-добре да не играе под ръководството на Пиоли и изобщо в Милан.
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 31 юли 2018, 13:50
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 41 times
ШДК, тепърва ще се развива, за него е по-добре да е далеч от треперкото.drzzd написа: ↑08 окт 2023, 20:18Толкова посредствен, че е сред топ 5 футболистите с най-висока оценка в Аталанта в първите си 9 мача за тях, като се превърна и в ключова фигура за Гасперини, който изглежда му намери правилната позиция и го направи титуляр. Един автогол не го прави слаб футболист. Можеш да си пуснеш видеото и да видиш карамбола, който доведе до ситуацията срещу Лацио днес.
Догодина да се връща, може пък и да имаме адекватен треньор, който ще залага по-правилния начин на него
-
- Тартор на Курва Суд
Аталанта са 6-ти в Серия А. Да си петия най-добър играч в шестия по сила италиански отбор, не е атестат за качество на ниво Милан.
Нищо впечатляващо не е ШдК до момента, както и да го въртите и сучете. Абсолютно непригоден за директния стил на игра, който практикуваме.

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 24 юни 2018, 13:01
- Has thanked: 322 times
- Been thanked: 171 times
Директен стил?
За Де Кетеларе мисля, че всеки нормален фен би трябвало да иска да играе добре - било то за да се върне в отбора или пък за да го откупят и да може ние да си върнем парите.

За Де Кетеларе мисля, че всеки нормален фен би трябвало да иска да играе добре - било то за да се върне в отбора или пък за да го откупят и да може ние да си върнем парите.
-
- Тартор на Курва Суд
Разбира се.
То всеки нормален фен би следвало да иска и Алесандро Флоренци, капитанът Давиде Калабрия и Лука Йович да играят добре. Обаче същите хора провявате отвратителен двоен аршин, плюейки въпросните футболисти и защитавайки играч, който абсолютно нищо не е допринесъл за Милан за 30+ мача през миналия сезон.
Притежава качества, но все още не ги показва. Ще се радвам да се развие и да избием парите за него, но на този етап не мисля, че това ще се случи.

Притежава качества, но все още не ги показва. Ще се радвам да се развие и да избием парите за него, но на този етап не мисля, че това ще се случи.

-
- Тартор на Курва Суд
Именно. Аталанта са 6-ти в Серие А и нямат футболисти за нещо повече от максимум топ 4. Освен това са и първи в групата си в ЛЕ, след като победиха Спортинг в Португалия. Да изпъкнеш в първите си 10 мача показва само и единствено, че далеч не си посредствен, както се писа тук.Casciavit написа: ↑09 окт 2023, 07:08Аталанта са 6-ти в Серия А. Да си петия най-добър играч в шестия по сила италиански отбор, не е атестат за качество на ниво Милан.
Нищо впечатляващо не е ШдК до момента, както и да го въртите и сучете. Абсолютно непригоден за директния стил на игра, който практикуваме.
И не го възхвалявам. Просто констатирам, че за сега ШДК се налага като титуляр, което е само + за Милан, защото, или могат да ни го върнат с достатъчно игрова практика и приповдигнато самочувствие, или могат да го откупят за сравнително добри пари.
Ако за теб директен стил на игра е да мачкаш топката 90 минути напред-назад между халфовата линия и защитата с тук-там пасове към Леао и Пулишич, то не знам Ман Сити, Арсенал, Байерн, Реал Мадрид какъв стил на игра практикуват.