Истински мъже в този спорт няма вече. Лошото е, че съдии сякаш също няма, тъй като в Италия е една мафия, в ШЛ е друга, в Испания Флорентино и този на Фарса са като Ганчев и Кирчо Гела, та скоро може и истински футбол да не остане.
"Mi considero un ultrà che ha avuto il privilegio pazzesco di alzare la Coppa dei Campioni, di vestire la fascia da capitano e di essere diventato il sesto milanista di ogni tempo per presenze in campo."
[Gennaro Gattuso]
"Quando Bacca fu sostituito col Carpi e lasciò il campo senza aspettare la fine e senza salutare chi entrava, nello spogliatoio lo ribaltai. Ebbene, mi sono girato e non c’è stato nessuno che mi abbia supportato. Evidentemente certe cose o non si hanno dentro, o proprio non interessano.
Ai miei tempi Gattuso avrebbe tirato fuori il coltello."
[Christian Abbiati]
Gazzetta dello Sport gave referee Luca Banti a rating of 5, meanwhile Turin based newspaper Tuttosport unsurprisingly gave him a rating of 6,5.
Доста нагло копеленце е този арсеналски неудачник. Развива типични комплекси на човек, играл само за евронещастници.The goalkeeper made the first save of the game just before half-time when his gloves were stung by Turkey international Hakan Calhanoglu, but Cristiano Ronaldo’s glancing header proved decisive.
“I think he was offside anyway, but it kept me warmed up, because otherwise in the first half I only ever got to play the ball to feet,” Szczesny told JTV.
“That save helped me stay wide awake. Then we dominated Milan and deservedly won the Supercoppa. We’ve started 2019 on the right foot, winning in the Coppa Italia and taking our first trophy of the season. Hopefully it won’t be our last.”e.
"Mi considero un ultrà che ha avuto il privilegio pazzesco di alzare la Coppa dei Campioni, di vestire la fascia da capitano e di essere diventato il sesto milanista di ogni tempo per presenze in campo."
[Gennaro Gattuso]
"Quando Bacca fu sostituito col Carpi e lasciò il campo senza aspettare la fine e senza salutare chi entrava, nello spogliatoio lo ribaltai. Ebbene, mi sono girato e non c’è stato nessuno che mi abbia supportato. Evidentemente certe cose o non si hanno dentro, o proprio non interessano.
[Christian Abbiati]
Те даже според мен са му смъкнали оценката от 8,5 заради картона за Пянич и шокиращо несвирената дузпа на Сапата.
[Gennaro Gattuso]
[Christian Abbiati]
Шефът на италиански тв-гигант: Юве манипулира VAR!
Тежки обвинения към хегемона в Италия Ювентус отправи новият генерален директор на италианската обществена телевизия RAI 2 Карло Фрекеро. Според него, ръководството на "старата госпожа" е "обсебило" дори системата за видео-арбитраж ВАР и манипулира спорта на Апенините.
Той беше представен официално на поста си в днешния ден и на пресконференцията беше попитан дали не смята да увеличи футболното съдържание в телевизията, купувайки правата за Суперкупата на Италия и Купата на страната. А отговорът му беше шокиращ.
"Вече гледам само Висшата лига в Англия, защото Ювентус винаги бие в Италия и печели всичко. Това е защото от този клуб са обсебили дори ВАР, нещата излизат извън този свят направо. Те контролират всички видео-арбитри."
"Манипулират всичко, правят какви ли не маневри... Много е дразнещо поведението им", заяви Фрекеро и завърши с изречение, което донякъде оправдава предишните му думи: "Форца Рома!".
Изненадан ли си? Все пак чернодрешковците са на заплата при тях още от времето на дъртия адвокат...zahari_acmilan написа: ↑17 яну 2019, 13:57Вярно ли е ,че гобите и съдиите са се прибрали в Италия със един и същи полет !?