За автомобила, компютъра, телефона ...

Всичко извън спорта.
Потребителски аватар
Capolavoro
Site Admin
Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
Has thanked: 1455 times
Been thanked: 1266 times

Re: За автомобила, компютъра, телефона ...

Мнение от Capolavoro » 18 авг 2023, 15:22

За втори път тази седмица ми се обаждат от непознат за мен БГ номер (0875349991 и 0875345066). Първия път не успях да вдигна телефона и опитах да върна обаждане, но неуспешно. Веднага се прекрати обаждането, дори не стигна до звънене.

Сега обаче успях да вдигна и със самото вдигане пак се прекратява разговорът. Пак не успях да върна обаждане.

Ясно е, че е някакъв бот, ама каква може да е идеята според вас, че нещо не мога да си представя каква информация получават от подобни действия.
Изображение

Потребителски аватар
iLDiavolo
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 04 юни 2018, 17:33
Has thanked: 116 times
Been thanked: 178 times

Мнение от iLDiavolo » 18 авг 2023, 17:59

Най-малкото могат да създадат база данни с активни мобилни номера, която впоследствие да се използва за различни маркетингови цели. Разбира се, гадая, но ми се струва възможно.
#weareacmilan

Потребителски аватар
drzzd
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
Has thanked: 1191 times
Been thanked: 1372 times

Мнение от drzzd » 11 окт 2023, 21:43

vik rossonero 96 написа:
12 авг 2023, 15:00
Самсунг наскоро пуснаха един проектор и чета добри мнения за него. The Freestyle мисля, че се водеше.
Взех го. Перфектен е. Топ картина, звук, меню, функционалност, абе всичко.
IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.

Потребителски аватар
vik rossonero 96
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 04 юни 2018, 16:11
Has thanked: 690 times
Been thanked: 2149 times

Мнение от vik rossonero 96 » 11 окт 2023, 23:36

Супер, радвам се! :) Със здраве да го пускаш и само победи да прожектираш на него. :D
"Messi is top-level, Kaka has impressed, Zinedine Zidane was brilliant but without a doubt, Paolo Maldini has been my favourite. He went through the entire 90 minutes without tackling. That's art." Sir Alex Ferguson
Изображение
Siamo i diavoli

Потребителски аватар
BANKERA
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 04 юни 2018, 18:37
Has thanked: 351 times
Been thanked: 267 times

Мнение от BANKERA » 07 дек 2023, 18:24

Колеги, дайте насоки от къде мога да си поръчам нови части на добри цени, както и съответно човек, който ще свърши работата качествено. Имам нужда от две десни врати, напълно оборудвани, преден десен калник. Най-лошото е, че и колоната е набита от удара. Модела е 2010 година - Executive Хонда ЦРВ 3-ка:
IMG20231205101539.jpg
IMG20231205101533.jpg
Изображение

Потребителски аватар
R. GULLIT
Site Admin
Регистриран: 02 юни 2018, 18:01
Has thanked: 671 times
Been thanked: 1082 times

Мнение от R. GULLIT » 07 дек 2023, 22:10

Добре, че пишеш, та да е ясно, че си здрав.

За "добри цени" ще е трудно да се говори, но може да пробваш ЕкоМетал (дано не бъркам точното име на фирмата) в Кремиковци. Тия са ми вадили страшни дреболии за кола, която сме я взели за магаре. От чистачки и стопове, до брони и задни стъкла.
Всичко се сваля от коли, които са бракувани или обявени за тотал-щети от застрахователи.

Спомням си, когато ходих за задна чистачка, която не можеше да се поръча нормално на смислена цена, как дойде един в движение с буквално смачкана задница. Не знам как се движеше изобщо. Тръгна си подобно на теб с искания - нов заден капак, оборудван с някаквото там заключване, стъклото с отопление, броня, стопове. Само цвета не бяха докарали :D
https://carco.bg/ това трябва да е сайта

Потребителски аватар
BANKERA
Тартор на Курва Суд
Регистриран: 04 юни 2018, 18:37
Has thanked: 351 times
Been thanked: 267 times

Мнение от BANKERA » 11 дек 2023, 07:21

R. GULLIT написа:
07 дек 2023, 22:10
Добре, че пишеш, та да е ясно, че си здрав.

За "добри цени" ще е трудно да се говори, но може да пробваш ЕкоМетал (дано не бъркам точното име на фирмата) в Кремиковци. Тия са ми вадили страшни дреболии за кола, която сме я взели за магаре. От чистачки и стопове, до брони и задни стъкла.
Всичко се сваля от коли, които са бракувани или обявени за тотал-щети от застрахователи.

Спомням си, когато ходих за задна чистачка, която не можеше да се поръча нормално на смислена цена, как дойде един в движение с буквално смачкана задница. Не знам как се движеше изобщо. Тръгна си подобно на теб с искания - нов заден капак, оборудван с някаквото там заключване, стъклото с отопление, броня, стопове. Само цвета не бяха докарали :D
https://carco.bg/ това трябва да е сайта
Тъй като гледам точно за модел, като моята не предлагат нищо от сайте, който си дал. Изпълнението и качеството е важно за мен, работата да се свърши както трябва, пари се изкарват, важно е колата да се оправи, все пак се ползва ежедневно.
Изображение

Потребителски аватар
R. GULLIT
Site Admin
Регистриран: 02 юни 2018, 18:01
Has thanked: 671 times
Been thanked: 1082 times

Мнение от R. GULLIT » 11 дек 2023, 11:57

С талона на място, Мите. Друг начин няма. Още повече, че тия имат и още един склад.

Отговори