Out of Context!
-
- Forum moderator
- Регистриран: 04 юни 2018, 15:23
- Has thanked: 479 times
- Been thanked: 2518 times
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 18:01
- Has thanked: 671 times
- Been thanked: 1082 times
-
- Forum moderator
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
- Has thanked: 1455 times
- Been thanked: 1266 times
-
- Forum moderator
-
- Site Admin
-
- Site Admin
-
- Site Admin
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 02 юли 2018, 16:20
- Has thanked: 1191 times
- Been thanked: 1372 times
Re: Out of Context!
Да го води към Миланело направо 

IT'S EASY TO SUPPORT A TEAM WHEN IN GLORY BUT TO SUPPORT A TEAM WHEN IN STRUGGLE IT SHOWS YOUR CHARACTER.
-
- Фен на Милан
- Регистриран: 26 яну 2019, 20:58
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 210 times
Не знам дали е правилната тема, но оставям това тук
Избухнал е скандал между едни от най-известните журналистки в Италия.
Паола Ферари, която вече е на 60 години е нападнала по-младите си колежки Мелиса Сата и Дилета Леота, че печелят популярността си основно заради външния си вид, а не заради работата си, свързана с отразяването на футболните срещи.
Според Мелиса Сата Паола Ферари й завижда. Отговорът на Ферари е - "Била съм наричана и по-лошо. Свикнала съм да бъда обиждана, но не смятам, че завиждам. Вече дори не обръщам внимание на критиците си. Аз не знам какво е завист, моята битка е срещу превръщането на красивото женско тяло в неразделна част от футбола", обяснява Паола, водеща на историческото предаване "90 минути" по телевизия "Раи."
Ферара е обвинила Сата, че е съблазнила публиката, след като си е свалила сакото в предаването "Скай Калчо" и е показала голямо деколте
"Не съм искала да нападам Мелиса, тя е прелестна. Винаги съм я защитавала, когато я нападаха за това, че поставя кариерата си под въпрос заради връзката си с Матео Беретини. Светът на спорта все още е шовинистки и сексистки.
"Но не ми хареса ролята, в която влезе и в която се възползва от физическата си красота. В онзи момент, в който си свали сакото и остана разголена, а мъжете в студиото се подхилкваха, бе кошмарен," добавя Ферари.
След това е обърнала внимание и на друга от красивите представителни в журналистическата професия - Дилета Леота. "Дилета е умна и има късмет да изкарва достатъчно пари. Но нека не я превръщаме в пример за перфектната женска фигура - гърдите ѝ противоречат на законите на гравитацията, просто не са истински
. За мен тя е наистина добра, но никой не говори за това, защото на никого не му пука."

Избухнал е скандал между едни от най-известните журналистки в Италия.
Паола Ферари, която вече е на 60 години е нападнала по-младите си колежки Мелиса Сата и Дилета Леота, че печелят популярността си основно заради външния си вид, а не заради работата си, свързана с отразяването на футболните срещи.
Според Мелиса Сата Паола Ферари й завижда. Отговорът на Ферари е - "Била съм наричана и по-лошо. Свикнала съм да бъда обиждана, но не смятам, че завиждам. Вече дори не обръщам внимание на критиците си. Аз не знам какво е завист, моята битка е срещу превръщането на красивото женско тяло в неразделна част от футбола", обяснява Паола, водеща на историческото предаване "90 минути" по телевизия "Раи."
Ферара е обвинила Сата, че е съблазнила публиката, след като си е свалила сакото в предаването "Скай Калчо" и е показала голямо деколте

"Не съм искала да нападам Мелиса, тя е прелестна. Винаги съм я защитавала, когато я нападаха за това, че поставя кариерата си под въпрос заради връзката си с Матео Беретини. Светът на спорта все още е шовинистки и сексистки.
"Но не ми хареса ролята, в която влезе и в която се възползва от физическата си красота. В онзи момент, в който си свали сакото и остана разголена, а мъжете в студиото се подхилкваха, бе кошмарен," добавя Ферари.
След това е обърнала внимание и на друга от красивите представителни в журналистическата професия - Дилета Леота. "Дилета е умна и има късмет да изкарва достатъчно пари. Но нека не я превръщаме в пример за перфектната женска фигура - гърдите ѝ противоречат на законите на гравитацията, просто не са истински

"We will be a team of devils. Our colors will be red like fire and black like the fear we will invoke in our opponents." 1899, Herbert Kilpin
-
- Site Admin
-
- Site Admin
Добри били, но на никого не му дремело, щото метали цици из екрана.
Лелката бавно си отива, но мята барут зад себе си
Лелката бавно си отива, но мята барут зад себе си

-
- Фен на Милан
- Регистриран: 17 фев 2019, 20:06
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 45 times
-
- Site Admin
Бачка, лафът е "знаеш ли дРЪто бунище кат' се запали, къ трудно се гаси". Стар врачаин ми го е казвал, да си знам и да внимавам