Шампионска лига
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 18:01
- Has thanked: 623 times
- Been thanked: 1030 times
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 18:29
- Has thanked: 979 times
- Been thanked: 1540 times
Re: CHAMPIONS LEAGUE
Човече, това е лафа на новия форум!

IO SONO MILANISTA DA QUANDO SONO NATO NON SOLO QUANDO MI STA BENE IL RISULTATO!!!
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 17:56
- Has thanked: 206 times
- Been thanked: 139 times
УЕФА пусна Галатасарай в Шампионската лига
УЕФА е установила, че Галатасарай не спазва условията на финансов фейърплей, но въпреки това ще ги допусне до участие в Шампионската лига, съобщават от пресслужбата на организацията.
Клубът и УЕФА подписаха споразумение, според което турският отбор ще трябва да се отчита подробно през следващите три сезона.
Явно и при не толкова големи клубове има начини и вратички, но нашата работа е много дебела.

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 17:56
- Has thanked: 206 times
- Been thanked: 139 times
Тези гледат по всякакъв начин да си върнат клиентите, които изгубиха последните години.През новия сезон мачове от Шампионска лига ще се излъчва в ефира на MAX Sport. Зрителите на спортните канали на А1 ще могат да гледат ексклузивно всички срещи, които ще се играят по програма във вторник. Заедно с това, те ще могат да проследят и кулминацията на турнира - финалния двубой, който ще се играе на стадиона на Атлетико (Мадрид) "Уанда Метрополитано" на 1 юни 2019 година.
Мачовете вече ще се излъчват с два начални часа - 19:55 и 22:00 часа, вместо досегашната схема, в която срещите започваха по едно и също време - 21:45 часа.
От този сезон каналите на MAX Sport ще излъчват и двубоите от италианската Серия "А". Също срещите от холандската Ередивизи, руската Премиер лига, украинската Висша лига и китайската Суперлига.
-
- Фен на футбола
- Регистриран: 05 юни 2018, 20:11
- Has thanked: 115 times
- Been thanked: 84 times
Забрави. Скоро говорих с Булсат и те директно ми казаха, че калчото ще се излъчва САМО от един оператор.
ORGOGLIOSI DI ESSERE GLI UNICI
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:31
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 87 times
Момчета, не се ядосвайте, в този турнир няма какво да се гледа, деградираха го до футболва версия на WWE. Аз не бих го гледал, даже на мен да ми даваха пари.
"Mi considero un ultrà che ha avuto il privilegio pazzesco di alzare la Coppa dei Campioni, di vestire la fascia da capitano e di essere diventato il sesto milanista di ogni tempo per presenze in campo."
[Gennaro Gattuso]
"Quando Bacca fu sostituito col Carpi e lasciò il campo senza aspettare la fine e senza salutare chi entrava, nello spogliatoio lo ribaltai. Ebbene, mi sono girato e non c’è stato nessuno che mi abbia supportato. Evidentemente certe cose o non si hanno dentro, o proprio non interessano.
Ai miei tempi Gattuso avrebbe tirato fuori il coltello."
[Christian Abbiati]