Сега пък ППЛ щяла да се казва хефбет нещо си ли лига?

А подстатията в гонг за загубата на шалварите са забранени коментарите. Ахахахахахахаха.
Като гола за 2:2 беше повече от комичен.F.Inzaghi_9 написа: ↑15 юли 2019, 03:0407.07.2019 Разбират се да няма тото в БГ футбола (Чичо Венци отсътва)
Седмица по-късно...
Чичо Венци: Hold my
Полувреме: Славия - Витоша Бистрица 1:2
Краен: Славия - Витоша Бистрица 3:2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. Дори да е нямало тото, забавно е как тръгват Славия с обръщалка![]()
А в медиите показаха нещата по съвсем различен начин. Едва ли не хора от ръководството + фенове на морето са се опитвали в тунела да линчуват играчите на Славия. Аз бях на Левски - Славия, финалът за купата и мога да потвърдя казаното от теб за начина на игра на Слабия...отвратителни са!ACM написа: ↑03 авг 2019, 08:49Вчера ходих на мача Черно море - Славия и съм отвратен от това, което показаха Славия и съдията.
Първо започнаха да бавят играта и да лежат контузени ОТ ПЪРВАТА МИНУТА (не мисля, че е имало футболист от техния отбор, който да не е лежал поне 1 път)...
Вратарчето им изпълняваше аут по 10мин всеки път и му беше даден жълт, който спокойно можеше да стане и червен второто полувреме.
При всяка възможност се спореше със съдията и, когато милен гамаков беше изгонене ходи от едната, до другата врата за да излезе от терена, подобно беше и при смените им.
Съдията даваше картони на Черно море за щяло и нещяло,а за Славия беше точно обратното и пишеше картоните по минута две сигурно, не го знам може и да си е рисувал нещо.
При едно меле даде жълти картони на футболист на Славия и на Марто Минчев, който не беше направил абсолютно нищо, даде му го ей така, колкото да има. Като в същата ситуация можеше да изгони двама от Славия, които тръгнаха да удрят глави и тн.
Чичо венци да продължава да говори за хубавия футбол на Славия и младите им момчета, които с тази игра и държание няма да стигнат до никъде.
Сто процента съм изпуснал още детайли, но мисля, че и това е предостатъчно.
Просто отвратителен футбол и държание от тези боклуци. Светло бъдеще чака българския футбол.