Наказани потребители
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
- Has thanked: 1383 times
- Been thanked: 1186 times
-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 17:30
- Has thanked: 78 times
- Been thanked: 301 times
Re: Наказани потребители
Според мен трябва да потърсите хора, които прекарват повече време във форума и са в темата по време на всеки мач, както и такива, които имат желание де. Защото едното от местата, където има най много нарушаване на правилата е по време на мачовете - появи се някой незнаин воин или пък на някой му е кипнало нещо и като се почне - тоя играч бил пед*раст, оня бил такъв, а на всичкото отгоре в последно време се появяват и кретеноид/кретеноиди предимно от сивия форум на Дузпентус, които още толкова дразнят всички нас!
Да и аз не мога да търпя немалка част от играчите ни и такива като Борини, Лаксалт, Бертолачи и т.н не смятам, че имат каквото и да е място в Милан, но...не е ок да ги псуваш чак така по темите като хамалин, има други начини да кажеш, че не стават!
Да и аз не мога да търпя немалка част от играчите ни и такива като Борини, Лаксалт, Бертолачи и т.н не смятам, че имат каквото и да е място в Милан, но...не е ок да ги псуваш чак така по темите като хамалин, има други начини да кажеш, че не стават!
-
- Site Admin
- Регистриран: 02 юни 2018, 13:02
- Has thanked: 1383 times
- Been thanked: 1186 times
Относно доклада на следното мнение:
Ако започне санкциониране на всяка обида, поне 20 човека трябваше да изхвърчат вчера, защото са си позволили да обидят съдията на мача с Рома.
Моля да изпращате по-аргументирани доклади, които не се плод на междуличностна вражда!
Матео Салвини е италиански политик, фен е на Милан, но няма никакво участие в клуба, така че не виждам нарушаване на т. 7 от правилата.Ето го пак тоя боклук, не пропуска. А кой да влезе бе, гнидо? Борини? За да обвиниш след мача Гатузо, че пуска играчи като Борини в търсене на победата? Жалка имитация на Дедо, която за цялото си паразитно съществуване няма да постигне и половин процент от живота на Дона. Salvini merda!Salvini: "Non dico nulla altrimenti Gattuso si offende. Ma lasciare Calhanoglu per 90 minuti in campo...non lo capisco
Ако започне санкциониране на всяка обида, поне 20 човека трябваше да изхвърчат вчера, защото са си позволили да обидят съдията на мача с Рома.
Моля да изпращате по-аргументирани доклади, които не се плод на междуличностна вражда!

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:31
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 87 times
То по самата нескопосаност и идиотия на доклада можеш да разбереш чий е.
Забележително е как въпросния индивид не го бива в абсолютно нищо. През краткия си престой като модератор
ми беше сложил наказание за обида към... Бобан, ахахахахаха. 

"Mi considero un ultrà che ha avuto il privilegio pazzesco di alzare la Coppa dei Campioni, di vestire la fascia da capitano e di essere diventato il sesto milanista di ogni tempo per presenze in campo."
[Gennaro Gattuso]
"Quando Bacca fu sostituito col Carpi e lasciò il campo senza aspettare la fine e senza salutare chi entrava, nello spogliatoio lo ribaltai. Ebbene, mi sono girato e non c’è stato nessuno che mi abbia supportato. Evidentemente certe cose o non si hanno dentro, o proprio non interessano.
Ai miei tempi Gattuso avrebbe tirato fuori il coltello."
[Christian Abbiati]
-
- Тартор на Курва Суд
Че отборът е зле - зле е!
Но мисля, че е крайно време такива маймуноподобни да бъдат изгонени от форума, могат спокойно да станат фенове на юФентус или там, на който отбор си поискат!

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 21:28
- Has thanked: 804 times
- Been thanked: 221 times
Ако искаш да кандидатстваш за секретарска позиция, да ти дам едно номерче, да се разберем за интервю, че тука не знам дали търсят. 

-
- Тартор на Курва Суд
Не, искам да кандидатствам за позиция, която ще разкара такива псевдо-фенове и утайки на обществата от форума на любимия ми отбор!Golden boy написа: ↑25 апр 2019, 00:40Ако искаш да кандидатстваш за секретарска позиция, да ти дам едно номерче, да се разберем за интервю, че тука не знам дали търсят.![]()

Стига глупости! Хората във форума са прекалено малко. Опитайте се да не се обиждате!
-
- Тартор на Курва Суд
По добре малко, отколкото пълно с псевдо-фенове, дето псуват като хамали и каруцари по отбора, а утре когато отбора се върне там, където му е мястото (а дано наистина това "утре" да е скоро), същия ще е пръв фен по града с фланелката на Милан купена от битака...ей такива по ги ненавиждам и от феновете на Дъртата, онези може да са прости на куче, но поне имат някаква позиция, макар и да е водена от тъпия им акъл!
Милан има нужда от истински фенове, сега повече отвсякога, а не от такива!
-
- Тартор на Курва Суд
Ей богу, пак до това кой какъв фен е стигнахме.
От 10 години ни стил, ни купа, ни титла, всяка година съм на мач с новия екип, оня профан ще ми вика псевдо фен. Милан е много по-голям за мен от тия посерковци, и от Рино, и от Малдини ако щеш.
Ти ли си последната инстанция бе палячо?
Ти ли си така нужния на отбора фен?
Винаги ще тегля майни когато виждам такова бездушие и некадърност в отбора, и винаги ще сера в устенцата на "културни" охльови като теб.
От 10 години ни стил, ни купа, ни титла, всяка година съм на мач с новия екип, оня профан ще ми вика псевдо фен. Милан е много по-голям за мен от тия посерковци, и от Рино, и от Малдини ако щеш.
Ти ли си последната инстанция бе палячо?

Ти ли си така нужния на отбора фен?

Винаги ще тегля майни когато виждам такова бездушие и некадърност в отбора, и винаги ще сера в устенцата на "културни" охльови като теб.

-
- Тартор на Курва Суд
- Регистриран: 04 юни 2018, 18:37
- Has thanked: 350 times
- Been thanked: 266 times
Понеже темата е актуална мисля, че е време да се вземат мерки срещу тоя индивид. Не вярвам само аз да забелязвам как тънко се гъбарка с отбора и най-вероятно е поредното фенче на дъртата като му гледам никнейма. Оставям част от последните му коментари тук и очаквам този път действие от хората, отговарящи за спазването на правилника във форума. Само вижте как пише за отбора и играчите - един път не съм го видял да пише "ние", а само Милан, миланистите и т.н.
Juje написа: ↑24 апр 2019, 23:47Така е, макар и Мацолени днес да закла един позорно слаб Милан, Лацио бяха доста по-добри и заслужено се класираха на финал. Явно Чалхан, Сусо и Гатузо си спретват тройки, и затова всеки мач двамата са на терена. Влизането на Конти за пореден път се оказа потресаващо, защото второто полувреме почти всички атаки бяха от неговата зона, а в първите 20 минути Милан беше размазан, за съжаление.
Juje написа: ↑24 апр 2019, 12:18Очевидно и тренировъчният процес куца, защото не виждам как при ужасната форма на Сусо и Чалхан, дори и Монтоливо, Бертолачи и Маури не са блеснали. Тримата не са чак толкова куци и некадърни, че да не могат да заменят двете пълни дупки. Да, нито един от тримата не става за крило, но при по-друга тактика, или игра на Саму там, може да се намери място и за поне един от тях в центъра. Там е работата, че Бертолачи няма и 5 мача като титуляр общо в Милан. В Дженоа беше звезда и със сигурност има качества. Жалко, че дадохме 20 милиона за него, а така не се разбра дали става, или не. Маури е приличен, както и Монто, но от време на време правят големи грешки, каквито и Сусо и Чалхан. Дори последните двама правят основно това. До там се е стигнало, че при един малко по-силен Милан, предните трима са разочаровали, и сега никой не ги слага в сметките, защото им изтичали договорите. Двамата слабаци не им изтичат договорите, но това не им пречи, да са най-слабите от началото на сезона от титулярите. Всичко в Милан скърца, тренировъчен процес, възстановяване, мениджмънт. Затова и нямаме и лоби никъде, защото всички са затънали в тинята. Очевидно нашите поне имат някакви морални качества, и след като си виждат дереджето, за разлика от другите боклуци в калчото, не ламтят за картонени титли и рекорди.
Juje написа: ↑21 апр 2019, 00:02За нищо не стават! Щом един Сусо си върти задника, и само се цупи, смятай какви ръководители има в Милан. Тоя испанец отдавна е прелял чашата с поведението си. Никой няма право да се цупи, и да се пести, докато е в Милан! Подобно поведение имат Чалханоглу, Кеси, Родригез и Конти. От всички бекове в Италия, Конти, Абате и Родригез са най-мързеливите. Не случайно като са на терена, все са на поне 20 метра от наказателното ни поле, когато съперника е вече в него.
Няма нормален фен на Милан, който да твърди, че Бертолачи или Маури не са получавали шанс и, че трябвало да играят титуляри в сегашния състав. Само от това мнение трябва ви светне лампичката. Открито се ебава с отбора, играчите и ръководството.

Ние, аз използвам само за семейството си. Не съм собственик на Милан, ако не си го схванал.
Явно времето за редакция е към 15 минути, и не съм успял да добавя по-долното!
И нещо друго ми прави впечатление! По адрес на играчите и Гатузо валят псувни и обиди, но наш БАНКЕРА заподозрял точно мен, който за момента успявам да се въздържа от по-груб език относно виновниците за падението на Милан. Не му прави впечатление, че половината отбор нищо не играе, и пускането на резерви няма да развали това, а дори може да подобри нещо, а тръгнал да ми търси сметка, защо съм предлагал игралите 5 мача като титуляри Маури и Бертолачи. Обикновено умните хора знаят, че когато нещо не върви, трябва да се правят промени. Гатузо очевидно не го знае, и само сменя схемата, но не и участниците. Получава се нещо като управлението в България. Едни хора не се справят добре в работата си, и вместо да ги уволнят, ги назначават на по-висок пост. Какво печелим НИЕ? Това вече не касае само Милан. Какво печелим всички НИЕ, ако някой не се справя? НИЩО!
И нещо друго ми прави впечатление! По адрес на играчите и Гатузо валят псувни и обиди, но наш БАНКЕРА заподозрял точно мен, който за момента успявам да се въздържа от по-груб език относно виновниците за падението на Милан. Не му прави впечатление, че половината отбор нищо не играе, и пускането на резерви няма да развали това, а дори може да подобри нещо, а тръгнал да ми търси сметка, защо съм предлагал игралите 5 мача като титуляри Маури и Бертолачи. Обикновено умните хора знаят, че когато нещо не върви, трябва да се правят промени. Гатузо очевидно не го знае, и само сменя схемата, но не и участниците. Получава се нещо като управлението в България. Едни хора не се справят добре в работата си, и вместо да ги уволнят, ги назначават на по-висок пост. Какво печелим НИЕ? Това вече не касае само Милан. Какво печелим всички НИЕ, ако някой не се справя? НИЩО!
-
- Тартор на Курва Суд
За пореден път те призовавам да не сер*ш в ничия уста, защото това, че си ХИВ позитивен, не означава, че трябва да го разпространяваш, сега една секунда невнимание в леглото с Мюмюн от Анадола и...дай да го разпространяваш по всякакви извратени начини на хората...не е ок това, изобщо дажеGolden boy написа: ↑25 апр 2019, 01:37Ей богу, пак до това кой какъв фен е стигнахме.
Ти ли си последната инстанция бе палячо?![]()
Ти ли си така нужния на отбора фен?![]()

Иначе сериозно -> моля, да се задействате и да дръпнете шалтера на спинозния, че...вече за 20-ти пореден път псува, обижда, а дори е толкова неграмотен, че не знае и охлюв как се пише

-
- Тартор на Курва Суд
Явно искаш нещо друго да ти се сложи в устата приятел? Горчив опит? Лоши спомени?