MILANov написа: ↑13 дек 2018, 15:20
Capolavoro написа: ↑13 дек 2018, 12:49
Един боксов ринг искаш ли да им осигурим?
Не е лоша идея.
Много форумни герои ще бъдат разкрити.
По същество: заради липсата на ЛС, постоянно четем глупави разправии, които не засягат отбора и са далеч от идеята на форума.
А ти постоянно хитрееш дребнаво и изгони много свестни момчета от форума.

Кажи едно свястно момче, което лично аз съм изгонил от този форум? Ако някой си е тръгнал оттук, защото липсват лични съобщения, прав му път. В крайна сметка след наклонената черта пише forum, а не елмаз, фейсбук, mIRC. Ако някой си е тръгнал оттук, защото съм го обидил персонално, поднасям извинения, но категорично се е случило неумишлено, иначе щях да помня. Имаше няколко човека, които може да се каже, че са си тръгнали заради мен, но това се случи преди 10 години, имахме различни възгледи как трябва да се случат нещата. Бъди спокоен, въпросните хора и аз сме с по 10 години по-зрели и при последната ни среща бяхме в доста приятелски отношения.
Всъщност, я ми обясни какво означава "хитрееш дребнаво", че нещо ми е беден речникът и не мога да си навържа написаното от теб с моите действия.
Липсата на ЛС е продиктувана от много фактори, които са ни накарали така да постъпим. Ако искаш да си чаткаш с някой, просто си разменете координатите в някоя тема и си чаткайте, но преди месец-два имаше опити от един потребител да влезе в контакт с няколко човека от форума. Лично се ангажирах да направя връзката, е, резултатът беше 0% успеваемост. Нито един не пожела това да се случи, вероятно защото хората са влезли да коментират Милан и дотам, а не да изграждат приятелски или враждебни отношения с другите пишещи.
Когато искаш нещо, си намираш начин, а когато идеята е да се мрънка за спорта, просто си се мрънка за спорта. Едва ли активирането на ЛС ще потуши страстите между @BANKERA и @Fossa_dei_leониІ, които очевидно имат различни виждания за италианското калчо.