• Пряка линия: Гост Мирослав Йосифов
 • Увеличаване на шрифта | Намаляне на шрифта

  Share on MySpace   
  Фен сайт клуб Милан БългарияПоредният гост в рубриката “Пряка линия” е Мирослав Йосифов (hotboyz)
  1. Ще Ви помоля да се представите с няколко думи

  - Мирослав Йосифов. На 28 години от София.

  2. Откога сте фен на Милан и защо избрахте росонерите за любим тим ?

  - Фен съм на отбора от 1989 г. Година по-рано беше европейското първенство във ФРГ. Смътно си спомням финала, когато Холандия победи СССР. Та тогава ми направиха впечатление двама футболисти, а именно Марко Ван Бастен и Рууд Гулит. Във вече спомената от мене 1989 година, на финала за купата на европейските шампиони се срещнаха Милан и Стяуа. В този момент разбрах че в Милан играят гореспоменатите играчи. От тогава до сега подкрепям росонерите или по-точно казано съм луд по Милан.

  3. Любимият Ви играч в миналото и сега?

  - Както вече написах, това е Марко Ван Бастен. Не мисля че има фен на футбола който да е гледал Бастен и да отрече неговият талант.
  Той играеше еднакво добре както с глава, така и с ляв, и десен крак. Завършен футболист.

  4. Кой мач на Милан никога няма да забравите?

  - За повечето фенове, не само за мен това е финала през 2005 - мач, след който две седмици не исках да погледна футбол. Няма да мога да го забравя, колкото и да ми е неприятно. Може би въпроса е по-добре да бъде "Кой е най-хубавия мач на Милан, който сте гледали?". Те са много, но един прави впечатление и той е Милан - Барселона през 1994 год.Онази звездната Барселона, която Милан размаза.Много ми се ще това да се повтори и тази година, и Милан пак да бие Барса на финала в Лондон.

  5. Следващият въпрос е свързан с трансферния прозорец през месец януари. Взехме ли нужните попълнения или имаме нужда от още играчи?

  - Взехме достатъчно добри и доказани играчи. Е, с малки изключения, само това момче от Еспаньол не ми стана много ясно защо го взехме. С оглед на трансферната ни политика, през последните няколко сезона, аз и не само аз, останахме адски изненадани от замаха, с който Адриано Галиани си върши работата. Работа, която започна още през лятото, с идването в отбора на Ибрахимович и Робиньо.Като добавим към тях Боатенг,Папастатопулос и Амелия, мисля че Милан направи достатъчно качествена трансферна политика през сезона 2010-2011г.Разбира се, винаги може да се иска и още.Аз съм на мнение че ни трябва още един халф,който да може да мисли офанзивно.
  Човек, който да има поглед върху играта и добра техника, разбира се. Става ясно че, говоря за Гансо.Дано слуховете за неговото идване в отбора, през юни са истина.

  6. Какви са очакванията Ви за в бъдеще на отбора? Ще има ли сили Милан да спечели скудетото?

  - Не искам да дърпам дявола за опашката, но се надявам да спечелим скудетото а и не само него :) Отбора има потенциал да надвие всички свои опоненти.А както се вижда, тази година те са много.

  7. А Шампионска лига? Какво мислите за предстоящите сблъсъци с Тотнъм?

  - Защо да не спечелим и Шампионската лига. С повече късмет, мисля че и тази цел е изпълнима. Да, в момента с оглед на контузиите в отбора, това изглежда невъзможно, но аз тайно се надявам да успеем.

  8. Били ли сте на мач на Милан?

  - Еми ако не мине котка път, живот и здраве трябва да съм на Сан Сиро за мача с Тотнъм.

  9. Какво бихте променили в Милан на момента ако имахте възможността да го направите?

  - Не бих променил много. Милан изглежда балансиран.Разбира се, ако ги нямаше контузените това щеше да е на 100% вярно.
  Е, в кръга на шегата бих наградил Кларенсито за цялостно творчество и принос към отбора. Знаете кога ги дават този тип награди. Тук във форума има хора, които след като Кларенс се появи на терена, получават силно пробождане областта на гърдите :) (Слава богу за сега, обаче жертви няма, държи да отбележи редактора).

  10. За финал – традиционното пожелание към хилядите фенове на росонерите в България?

  - Да обичат отбора и да го подкрепят винаги,независимо падаме или бием. Нека да бъдат живи и здрави.По-малко неприятности през тази година. Успех във всички начинания! Специални поздрави за Сашо. Да продължава да развива най-добрият фен сайт.

  Интервюто проведе: Венцислав Мекерешки
  Статията е прочетена: 2437 пъти

  ОНЛАЙН БИЛЕТИ ЗА МАЧ НА МИЛАН
  Следвайте ни:
  Коментари за тази статия
  ACMilan-bg.com предоставя възможност на своите читатели свободно да коментират статиите в сайта, без да се ангажира
  по никакъв начин с мненията им!

  Назад
 • 09.02.2011 От: Венцислав Мекерешки