ACMilan-bg.com: ПРАВИЛА НА ФОРУМА - ACMilan-bg.com

Към съдържанието

ПРАВИЛА НА ФОРУМА

1. ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПИСАНЕ В БЪЛГАРСКИЯ ФОРУМ НА МИЛАН
www.acmilan-bg.com е фен-сайт на Милан с информационен характер. Писането в прилежащия на него форум е задължително да бъде на български език! Мнения, написани на латиница (шльокавица), без основателна причина, ще се трият от екипа на форума без предупреждение!

2. ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ И АРТИКУЛИ НА МИЛАН
2.1 Забранява се предлагането и продажбата на артикули на отбора. Всеки опит за нарушаване на това правило ще бъде наказван с изтриване на мнението.
2.2 Екипът на сайта и форума не продава билети за мачовете на Милан, и не се ангажира по никакъв начин с достоверността на информацията, публикувана от други потребители.
2.3 Абсолютно забранено е рекламирането на чужди сайтове и форуми, както и всякакъв вид марки и продукти, освен при обстоятелства на договорни отношения с такива! Всеки подобен опит ще се счита за spam, а по усмотрение на модераторския екип, потребителят може да бъде наказван с перманентна забрана за писане!

3. ОБИДИ / ЦИНИЗМИ / РУГАТНИ
3.1 Забраняват се какъвто и да било вид обиди към настоящите играчи и ръководители на отбора.
3.2 Забраняват се заплахи и обиди между потребителите на форума.
3.3 Циничните мнения са нежелателни и подлежат на изтриване, по преценка на модераторите, без предупреждение.

Нарушилите подточки 3.1 и 3.2 ще бъдат наказвани спрямо скалата по-долу:

- 20% = 12 часа преглед на мненията от модератор. Тези мнения трябва да бъдат одобрени, за да са видими от останалите потребители.
- 40% = 24 часа преглед на мненията от модератор. Тези мнения трябва да бъдат одобрени, за да са видими от останалите потребители.
- 60% = 12 часа без права за публикуване на мнения.
- 80% = 24 часа без права за публикуване на мнения.
- 100% = 48 часа без права за публикуване на мнения.

Наказанията се намаляват с 20%, ако потребителят няма предупреждение за период от поне 14 дни. При повторно нарушение и достигане отново до 100% warn, потребителят получава 30 дни забрана за публикуване на мнения.

4. ДРУГИ
4.1 Забранява се пускането на теми съдържащи ксенофобия, краен националсоциализъм или теми, които подклаждат расова, културна и религиозна дискриминация.
4.2 Забранява се използването на аватари или подписи на такава тематика.
4.3 Забраняват се дублирани акаунти, с цел използването им от един и същи потребител. Те ще се премахват без предупреждение!
4.4 Аватари и подписи на отбори различни от Милан, се разрешават само, ако сте в група ”other team fans”, като изрично сте помолили за това.

Текущите правила са в сила от 05.04.2018 г.

Поздрави,
Екипът на ACMilan-bg.com
Български фен - сайт на Милан