ACMilan-bg.com: Регистрация - ACMilan-bg.com

Към съдържанието

Условия за регистрация

За да продължите, трябва да се съгласите със следното:


Условия за регистрация

1. ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ACMilan-bg.com - Български фен - сайт и форум на Милан
www.acmilan-bg.com е информационен сайт за Милан на български език. Писането на български език е задължително. Мнения написани на латиница, без основателна причина, ще се трият от екипа на форума без предупреждение!

КАТЕГОРИЧНО СЕ ЗАБРАНЯВА ПРЕДЛАГАНЕТО И ПРОДАЖБАТА НА АРТИКУЛИ НА ОТБОРА. НЕ СЕ ПРОДАВАТ БИЛЕТИ ЗА СРЕЩИТЕ НА МИЛАН. Всеки опит за нарушаване на описаното по-горе ще бъде наказван!
Абсолютно забранено е рекламирането на чужди сайтове и форуми, както и всякакъв вид марки и продукти, освен при обстоятелства на договорни отношения с такива!
Провинилите се потребители ще бъдат наказвани с перманентна забрана за писане!

2. ОБИДИ / ЦИНИЗМИ / РУГАТНИ
Уважавайте отбора и бъдете фенове в добри и лоши моменти. Не обиждайте по никакъв начин и повод ръководителите и играчите на отбора! Обидите между потребителите са нежелателни. Циничните мнения, заплахи и обиди ще бъдат редактирани/трити от екипа на форума. Провинилите се потребители ще бъдат наказвани на база долната скала:

- 20% = 24 часа преглед на мненията от модератор. Тези мнения трябва да бъдат одобрени, за да са видими от останалите потребители.
- 40% = 48 часа преглед на мненията от модератор Тези мнения трябва да бъдат одобрени, за да са видими от останалите потребители.
- 60% = 24 часа без права за публикуване на мнения.
- 80% = 48 часа без права за публикуване на мнения.
- 100% = 7 дни без права за публикуване на мнения.


Наказанията се намаляват с 20%, ако потребителят няма предупреждение за период от поне 30 дни. При повторно нарушение и достигане отново на 100% warn, потребителят получава 30 дни забрана за публикуване на мнения.

3. ДРУГИ
Забранява се пускането на теми съдържащи ксенофобия, краен националсоциализъм или теми, които подклаждат расова, културна и религиозна дискриминация. Както и аватари или подписи на такава тематика.Дублирани акаунти с цел използването им от един и същи потребител се премахват без предупреждение!Аватари и подписи на отбори различни от Милан се разрешават само, ако сте в група ”other team fans”, като изрично сте помолили за това.

Текущите правила са в сила от 01.10.2015 г.

Поздрави,
Екипът на ACMilan-bg.com
Български фен - сайт на Милан