- (9 Страници)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »
Трансферни слухове (сезон 2018/19)
Публикувано 27 March 2018 - 11:09

Публикувано 27 March 2018 - 11:16

.gif)

Публикувано 29 March 2018 - 11:13
Другите заинтересовани разбира се са мердите.
За мен ако успеем да го привлечем никак няма да е лош ход.Имаме нужда от играч с неговите характеристики в халфовата линия,а и според мен ще се впише добре в начина на игра на гатузовия Милан.
Публикувано 29 March 2018 - 11:23

Io sono Milanista da quando sono nato non solo quando mi sta bene il risultato!
#6 .Seedorf!..
Публикувано 29 March 2018 - 12:02
ПОПУЛЯРНО МНЕНИЕ
2.Скоро навършва 31, а изобщо не е от най-техничните футболисти, тепърва ще губи от енергичността и скоростта си и ще сваля драстично нивото.
3. Супер непостоянен футболист е, а такива си имаме достатъчно. Както е способен да направи супер мач, така и да закопае тотално отбора си /още ми е пред очите малоумният червен, който си изкара и остави Байерн с човек по-малко в продълженията, в момент, в който доминираха/.
Ако го дадат за 15 милиона, предвид изтичащия догодина договор и се съгласи да си намали заплатата драстично, ок, в противен случай, изобщо не смятам, че се нуждаем от Видал. Чилийският вариант на Боатенг като цяло...
П.П
Юнайтед и Челси също го следят, като Моуриньо го искал на всяка цена и щели да му предложат 14,4 милиона паунда заплата. Тоест, забравяме за този, а и по-добре.
Този пост е редактиран от Seedorf!: 29 March 2018 - 12:12
Публикувано 29 March 2018 - 13:24

Публикувано 29 March 2018 - 13:38
В момента този Милан има нужда от класни играчи в средата на терена , по крилата и зад нападателя. Това е нужното и всеки опит да се привлече такъв играч лично от мен ще бъде адмириран, без значение дали би ни бил от полза играча за 1-2 или 3 години. Целта в момента е Милан да се върне в ШЛ и да се заздрави. Не сме изградени като отбор и като клуб и няма как да искаме да взимаме най-атрактивните имена на пазара , които са на по 20-25 години.
В момента трябва да взимаме футболисти , които имат класа , а не потенциал. Играчи като ЯЯ Туре, Модрич, Фабрегас, Видал не трябва да бъдат отписвани с лека ръка.
Публикувано 29 March 2018 - 15:37
Личните ми предпочитания за лятото са да разкараме :
Сторари, Абате, Сапата, Антонели, Гомез, Монтоливо, Маури х2, Бертолачи, Бака, Калинич и да запазим всички останали, за да имаме широчина в състава, както и ядро.
...и да привлечем:
Рейна, Стринич, Модрич/Фабрегас, ди Мария/Вилиан, Делоуфеу/Пасторе/Робен/Рибери, Кавани/Обамеянг.
.gif)
FORZA MILAN!!!
Публикувано 29 March 2018 - 16:07

Публикувано 29 March 2018 - 17:06

Ясно е, че чилиецът е изпята песен и оттук-насетне само ще сваля нивото. И да дойде, след 1 сезон ще коментираме "заместник на Видал" и ще се чудим на кой китайски отбор да ги шитнем, за да не му плащаме заплатата още 3 сезона. На нас ни трябва остър, резултатен футболист, който умее да решава мачове. Видал не е такъв в последно време. Естествено, над Бонавентура би бил надграждане, но не си струва да харчим парите за ляво крили или нападател за крайни защитници и централни халфове.

"Il problema non è uscire - ha detto - ci mancherebbe, è giusto che ognuno abbia il suo spazio. E' che San Siro è il mio Luna Park e ci starei mezza giornata, altro che 90 minuti: un panino e via, ancora in campo a giocare"
Публикувано 29 March 2018 - 17:16
Този пост е редактиран от BANKERA: 29 March 2018 - 17:16

Публикувано 29 March 2018 - 17:27
BANKERA написа на 29 March 2018 - 17:16 :
Да не стане само като Тевез след престоя му в Манчестър Сити. То Видал ако няма характер , аз не знам кой футболист има. Този е способен да изоре терена и технически е много над Кесие. Определено би помогнал както на Кесие да се развие , така и на Милан. Пак казвам аз съм изключително за да се взимат доказани играчи и ако единствения , който би дошъл при нас е Артуро Видал , то аз бих го приел с отворени ръце. 20-30 милиона какво са в днешния футбол ? Че толкова ни струваше Билия.
Публикувано 29 March 2018 - 17:32
ПОПУЛЯРНО МНЕНИЕ
Стига глупости, за толкова трансферни лета не се ли научихте как се идентифицирате от какъв тип футболисти има нужда отбора. На Милан къде му е проблемът - изораването на терена ли? Не. Достатъчно орем терена под ръководството на Гатузо.
На Милан проблемът му е липсата на острота и ниската резултатност.
С други думи - ако трябва само двама футболисти да привлечем това лято, те да са топ-нападател и силно крило.

"Il problema non è uscire - ha detto - ci mancherebbe, è giusto che ognuno abbia il suo spazio. E' che San Siro è il mio Luna Park e ci starei mezza giornata, altro che 90 minuti: un panino e via, ancora in campo a giocare"
Публикувано 29 March 2018 - 17:44
Capaldi написа на 29 March 2018 - 17:32 :
Стига глупости, за толкова трансферни лета не се ли научихте как се идентифицирате от какъв тип футболисти има нужда отбора. На Милан къде му е проблемът - изораването на терена ли? Не. Достатъчно орем терена под ръководството на Гатузо.
С други думи - ако трябва само двама футболисти да привлечем това лято, те да са топ-нападател и силно крило.
Съгласен с дребното уточнение, че според мен проблемът не идва толкова от крилата, колкото от халфовата линия. Ние креативен халф буквално нямаме. Нито Бонавентура, нито Билия, нито Кесие могат да измислят нещо повече от стандартен пас по широчина и от това страда играта на Сусо и Хакан, които постоянно трябва да се надиграват със защитници.
За мен топ-приоритет трябва да са ляво крило и креативен халф. След това вече всичко е бонус. Стига във всеки мач да създаваме 3-4 чисти положения можем да останем и със Силва и Кутроне, които до момента показват добра успеваемост. Нашият проблем по настоящем е трудното създаване на положения, не толкова тяхното вкарване.
Видал не искам да го виждам в Милан, ако ще и безплатен да е. Рядко противен рогач, който може да те закопае във всеки един момент.

Публикувано 29 March 2018 - 18:59
Capaldi написа на 29 March 2018 - 17:32 :
И я кажи кои са тези дето изорават терена ? Билия и Бонавентура ли ? Защото реално в халфовата линия освен Кесие друг нямаме, но Кесие е на светлинни години по отношение на техника , боравене с топката ,изнасяне и всичко друго от Артуро Видал. Швайнщайгер цял живот беше играл в Германия и реши твърде късно да мени първенството. По-добре беше да се откаже от футбола в Байерн или да отиде в МЛС по-рано. Въобще не смятам да отговарям на това , че бил спукал гуми , защото съм сигурен , че дори и след тези 2-3 слаби сезона Швайнщайгер ще сложи Билия в малкия си джоб.
Последните ти думи пък какво да ги коментирам ? Какъв топ-нападател има нужда да взимаме ? Нужно ли е да хвърляме пари в зона , в която не е проблема и в зона , в която имаме 4 играча реално - Бака, Калиния, Кутроне и Силва ? Реалната ни нужда е от крила и халфове. Реално Билия ми правеше огромно впечатление в Лацио и при нас има не-лоши игри , но просто не е това , което очаквах. На тази позиция си трябва врял и кипял играч тип Фабрегас, който умее без поглед да разпределя играта , без да задържа топката прекалено много. Казах го преди ще го кажа и сега. Милан има нужда от класа, ама доказана класа. Дали ще е Видал , Фабрегас или Модрич или който и да е друг ирач няма значение , но ни трябва поне един класен халф , да не кажа два, защото освен атакуващ такъв имаме нужда и от централен халф тип Пирло. Сега аз казвам имена от ранга на Фабрегас , Модрич и прочие , но реално те биха ли се махнали от Челси и Реал , за да дойдат в този Милан и отгоре на това да си намалят заплатата ? Аз помня , че Фабрегас го вземаме от 5-6 години , но още не сме го взели. Единствено се сещам за Видал и ЯЯ Туре, които биха дошли при нас , като приемаме уговорката , че и двамата са готови да си тръгнат съответно от БМ и МС.
Вие май забравихте на какво положение сме и почнахте да се тюхкате за футболисти от ранга на Видал. На мен ще ми е интересно, ако реално имаме шанса да вземем Видал и него вземем, да видя кой ще вземем тогава. Да видим кой би се навил да играе в този Милан.
Оставете , че сме пълни средняци от към качество и ръководство в последните 5-6 години , навярно няма да играем в ШЛ и догодина и на всичко отгоре искате футболистите да си намалят заплатата , за да дойдат в Милан. Май сте забравили в какъв свят живеем.
#17 .Seedorf!..
Публикувано 29 March 2018 - 19:49
Видал изпъкна покрай Пирло и Погба в Ювентус, също както Ночерино и Боатенг изпъкваха покрай Ибрахимович и останалите сенатори. В Байерн показва добри неща отвреме навреме, но пък миналата година, ако не беше простотията му в края на мача да си изкара червен, Байерн може би в момента щяха да са с една ШЛ повече. В момент, в който смазваха Реал, този циганин си изкара втори жълт в ситуация около центъра на терена, която изобщо не беше опасна за Байерн и остави отбора си в продълженията с човек по-малко.
Публикувано 29 March 2018 - 20:00
Seedorf! написа на 29 March 2018 - 19:49 :
Видал изпъкна покрай Пирло и Погба в Ювентус, също както Ночерино и Боатенг изпъкваха покрай Ибрахимович и останалите сенатори. В Байерн показва добри неща отвреме навреме, но пък миналата година, ако не беше простотията му в края на мача да си изкара червен, Байерн може би в момента щяха да са с една ШЛ повече. В момент, в който смазваха Реал, този циганин си изкара втори жълт в ситуация около центъра на терена, която изобщо не беше опасна за Байерн и остави отбора си в продълженията с човек по-малко.
Някъде да ме видя да съм писал , че Видал има същите характеристики като Фабрегас и Модрич ? Многократно заявих, че той е дефанзивен халф и това е ясно, но май си четем, само каквото ни устройва. Казах , че Видал е от тяхната класа , защото е класен играч. Няма как иначе в два от най-добрите отбора в последните няколко години Ювентус и Байерн, да си неизменен титуляр. Това за годините вече не е мода. Роналдо е на 33 , Меси скоро ще навърши 31 , Модрич е на 32 , но това пречи ли им да задържат нивото си вече толкова години. Отдавна се изтъркаха тези глупости с годините. Футболистите вече имат по-дълги кариери и това е факт. Ибрата на тези години си мачкаше, Роналдо с годините също доста по-добър стана. Иниеста , колкото и да се изморява като технически качества е уникален играч. Така че не излизайте с глупави оправдания за годините.
Ти изобщо прочете ли ми целия пост ? Или поне последната част от него , та ми отговаряш , че Видал не ти изглежда на играч ,който би си намалил заплатата заради Милан. А кой би си намалил заплата ? Би ли казал кой би си намалил заплатата за да играе в МИЛАН !?
Аз спирам да пиша по този спор, защото просто няма смисъл. Като осъзнаете , в какво положение е Милан и че Милан няма право да подбира играчите , защото просто играчите , които биха дошли в Милан се броят на пръстите на едната ръка и то без да намалят осезаемо заплатите си. Говоря за играчи от висока класа.
Публикувано 29 March 2018 - 21:57
Това, нали добре го помните:

Важното е да няма повече подобни изпълнения, не дай си Боже.
Публикувано 29 March 2018 - 22:01
Torque написа на 29 March 2018 - 21:57 :
Ако приемем, че Ачерби беше италианец, млад и имаше някаква надежда за него (тъпо и прибързано беше да му дават номер 13 и да го обявяват за обещаващ трансфер

GRANDE AMBROSINI!!!
Публикувано 29 March 2018 - 22:20
George Weah написа на 29 March 2018 - 22:01 :

Ти конкретно ги подкра един по един - според мен не си заслужава, тя цялостната картинка е доста тъжна в случая и аз например всеки път когато реша да недоволствам за някои от намеренията на Фасобели, просто хвърлям един поглед на това фото и ми минава напъна от раз. Това и упражненията на Кегел доста помагат - последно испробвах методиката като прочетох за интерес към корееца от Суонзи.
Публикувано 30 March 2018 - 10:26

От друга страна аз и Ибрахимович не харесвах, но после ми промени мнението! Ако ще идва Видал, дано и той да ми промени мнението за себе си, чрез показаното на терена!
Публикувано 30 March 2018 - 17:11
Публикувано 30 March 2018 - 17:44

Просто за пореден път май трябва да се напомня в кой свят живеем и че не сме 1998, а 2018 година и че заплататите на топ играчите вече не са по 3-4 милиона, а 10+. Както и че данъчното облагане в Италия за съжаление не е равноправно на това в другите топ първенства, което неизменно ни дава отрицателен хендикъп.
Публикувано 30 March 2018 - 17:55

.gif)

Публикувано 01 April 2018 - 08:09

Публикувано 01 April 2018 - 08:14
Трябват ни класни играчи. Да вземем двама, но да са на ниво.

Io sono Milanista da quando sono nato non solo quando mi sta bene il risultato!
Публикувано 01 April 2018 - 08:47
Тези примери не ги давам случайно , защото дори да накупим лятото 2-3 класни играча , а другото оставим така няма да стане. Най-много да сме на нивото на Наполи , което не че ще бъде зле , имайки предвид сегашното ни ниво, но пак ще е мъка да влезем в ШЛ.
Задължително е да се вземе ляв бек , ако Антонели напусне(100%), но не резервен на Родригез , а титулярен. Задължително е да задържим Мусакио- единствения ни добър играч на резервната скамейка. Отдясно ,мисля че сме добре с Калабрия , който вчера отново игра на високо ниво, контузения Конти и Абате. В центъра положението е плачевно подобно на крилата. Поне един класен играч в центъра на терена и 2-3 добри резерви , което ме подсеща , че най-голямата глупост , която ръководството направи е да разкара Куцка. По крилата задължително две нови крила, при положение , че Сусо остане, а в нападение , задължително трябва да разкараме Калинич. Кутроне , Силва и Бака ще са абсолютно достатъчни догодина да си изнесем сезона и то на добро ниво. Няма нужда отново да пръскаме пари на вятъра за нападател , при положение , че имаме млади и добри нападатели. Няма защо просто да спираме развитието им.
Поне за мен е задължително да се вземат 6 играча и да се разкара ненужното. Ще цитирам един сайт , който не знам до колко е достоверен , защото примерно на Донарума заплатата я дават 4,5 милиона(може да има някакви бонуси , а това да му е чисто), но това е само една примерна сметка - тримата ни резервни вратари (Донарума, Габриел, Сторари) взимат общо 2 милиона заплата. Палета и Сапата взимат по 1,6 милиона на година, Рикардо Родригез взима 3,2 милиона на година(още повече се убеждавам , че трябва да бъде махнат), Монтоливо взима 3,5 милиона на година, Бонавентура 2,2 милиона на година, Калинич 3 милиона . Това ще рече , че на година даваме 17 милиона за заплати,които не знам дали са актуални, данъците , на които като платим стават 34 милиона.
За 17 милиона на сезон за заплата можем да си осигурим спокойно два качествени играча от високо ниво и да разкараме талаша. Не е нормално да плащаме заплата на 4 вратаря, да плащаме баснословни заплати на футболисти ,които не показват нищо на терена и да мислим , че ще постигнем нещо. Неслучайно сме на това дередже , защото си харчим парите за заплати. В Ювентус , които са много класи над нас и трябва да си го признаем, поне тази информация , която намирам е , че Игуаин взима 7,7 на година, Пянич 5,5 , а Буфон и Кедира 4 милиона. Другото всичко взима заплата под тази на Монтоливо.
Задължително е талаша да се махне. Миналата година започнахме добре , като махнахме каквото можехме , но тази трябва да завършим започнатото. Тези глупости и поразии , дето правихме години наред много трудно ще се заличат , но аз поне се радвам, че тръгнахме по този път и се надявам да ходим по него, защото иначе не виждам как ще изплуваме от блатото.
Публикувано 01 April 2018 - 10:18
- (9 Страници)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »