• За нас
 • Увеличаване на шрифта | Намаляне на шрифта


  За нас


  Здравейте фенове,

  изключително съм радостен, че проявявате интерес и намирате свободно време да посещавате редовно българския фен-сайт на Милан. В редовете по-долу, ще се опитам да Ви запозная накратко с историята на виртуалния дом на българския миланист.
  Още от началото на 2005 година започна инициатива за създаване на български фен-сайт на Милан. След няколкомесечен труд, във виртуалното пространство се появи първата версия на сайт посветен на „росонерите”, който бе и първият такъв, появил се в интернет пространството. Първоначалният уеб адрес бе www.milan***.hit.bg (Адресът е цензуриран, защото в момента се ползва от частна фирма), но този проект не реализира голям успех, може би причината бе самото име.
  Следващата стъпка бе преименуване на сайта на www.acmilan-bg.hit.bg, което се случи на 24.06.2005 г.
  Стартира сериозна рекламна кампания по чатове, форуми и други места, където имаше вероятност Вие феновете на Милан да научете за нас. Сървърите на hit.bg обаче не бяха достатъчно добри и имаше много проблеми при зареждането, особено от чужбина и затова през месец септември стартира преместването на сайта на платен хостинг и домейн, където бе закупено разширение [.com].
  На 27 септември 2005 година сайтът вече имаше нов адрес www.acmilan-bg.com.
  Както всяко начало и тук не липсваха трудности. Посещаемостта през първата година бе изключително ниска, но идеята за поддържане на български фен-сайт на Милан категорично получаваше подкрепа от посетителите, което бе най-големият стимул, който успя да изкачи ACMilan-bg.com до позиция, в която успя да се утвърди като един от най-посещаваните футболни фен-сайтове на чужд отбор в България.
  Следващата стъпка в проект „ACMilan-bg.com – виртуалният дом на българския миланист” се оказа рекламата в по-големите спортни сайтове. Екипът на Агенция „Фокус” показа изключително съдействие, като уведоми своите читатели на 07.02.2006 и така на този ден достигнахме внушителните за тогава 1200 уникални посетители за един ден. :Вижте статията: Последва сериозна подкрепа от Sportal.bg :Вижте статията:, Sport1.bg :Вижте статията:, най-големият пловдивски вестник – „Марица”. Любопитен факт е, че екипът на „Марица” бе с нас от самото начало. Те уведомиха своите читатели за www.milan***.com преди година. Няколко дни по-късно, списание „Дон Балон” публикува материал от българския фен-сайт на Милан свързан с разпадането на групировката Fossa Dei Leoni, като бяха посочили източника, с което спомогнаха за нашето развитие. (Бих желал да благодаря специално на Мила Ат., която ме уведоми и ми предостави възможността да притежавам конкретния брой). Последва приятен сюрприз от вестник „Тема Спорт”, които по своя инициатива бяха поместили голяма статия за нас.
  През ноември 2007, българският фен-сайт на Милан е с много висока посещаемост, която позволи организацията по посрещането на г-н Анчелоти в ПУ „Паисий Хилендарски” да бъде подпомогната от нас успоредно с ръководството на университета в Пловдив.
  Към март 2010г., сайтът е близо до своята 5 годишнина, а посетителите са средно между 4500 и 5000 човека на ден. На 24 юли 2009г., бе поставен и рекордът на този етап, а именно 8 883 човека за 24 часа.
  На 10-ти юли 2011 e интегрирана система за коментари под новините, което в последствие се превръна в много добре възприета новост.
  Няколко дни по-късно стана ясно, че "росонерите" ще организират камп за футболни таланти в България. На екипа на ACMilan-bg.com бе оказана чест да бъде официален партньор с организаторите на събитието.
  През годините, бяха направени изключително много промени. Десетки млади фенове и фенки на отбора помагаха с всички сили. Екипът увеличаваше своята бройка ежемесечно. Новинарите в сайта и модераторите във форума се сменяха, но всеки остави по нещо хубаво, за което искам да благодаря на всички, защото без Ваша помощ, нещата нямаше да са толкова добре развити, както са сега.
  Също така искам да изкажа специални благодарности на Леон Анави, който безвъзмездно помогна при изграждането на по-улеснена и функционална система за добавяне на новини и други съществено важни елементи от структурата на самия сайт.
  Надявам се още дълги години да бъдем заедно и нашите любимци от Милан да ни радват със своите успехи.

  Поздрави,
  Александър Сергеев
  Създател на Българския фен-сайт на Милан
  ACMILAN-BG.COM

  Назад
28.05.2017 | 21:45
Серия А

Милан
Коментари във форума

Гледай мача онлайн
Програма и класиране Серия "А" 16/17


Рота Тейп Производител на тиксо с рекламен надпис

- Форум - начална страница
- Серия "А" Общи дискусии
- Трансферни слухове
- Джанлуиджи Донарума
- Англия - Висша Лига
- Мануел Локатели
- Дженаро Гатузо


Български фенсайт на Милан